FŰTÉS | MELEGVÍZ | KLÍMA | SZELLŐZÉS olvassa el!

Új hővisszanyerő szellőztetőgép

LWZ 170 E Plus

A hővisszanyerő szellőztetés az épületgépészet egyik leggyorsabban fejlődő ága. A passzívházak és az alacsony energiájú épületek térhódítása – ahol ez a technika nélkülözhetetlen – segíti e rendszerek terjedését, de manapság átlagos épületekben is egyre gyakrabban merül fel az igény a szabályozott központi gépi szellőztetésre.

Jó hír az építkezőknek a Stiebel Eltron új LWZ 170 E Plus központi hővisszanyerő szellőztetőgép megjelenése, mely a megszokott funkciókon kívül a beépített elektromos előfűtőnek és kedvező árának köszönhetően számíthat népszerűségre.

Legfontosabb tulajdonságok röviden

Az LWZ 170 E Plus készülék lakások, családi házak, kisebb irodák központi levegőellátására alkalmas. A hővisszanyerés hatásfoka a megnövelt felületű (kereszt-ellenáramú) hőcserélőnek köszönhetően több mint 90%. A levegő áramlási mennyisége három beállítható fokozatban választható, melynek a szabályzása történhet programóra vagy levegőminőség szerint (FEQ vezérlő). Az állandó térfogatáramú, egyenáramú ventilátorok fordulatszám-szabályozottak és rendkívül halk működésűek. A készülékben lévő (gyárilag G3 osztályú) szűrők könnyen tisztíthatók, melyek igény esetén magasabb szűrési osztályúra cserélhetőek (F7 finomszűrő). Az LWZ 170 E Plus típusú készülék beépített 1 kW teljesítményű elektromos előfűtővel (intelligens fagyvédelem) és bypass-modullal rendelkeznek. A készülékhez rendelhető entalpia hőcserélő is.

Műszaki adatok

  • Térfogatáram:100-300 m³/h
  • Méretek (ma x szé x mé): 765 x 677 x 567 mm
  • Tömeg: 38 kg
TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT KATTINTSON IDE!