olvassa el!

FlexPipe Plus – az igazán flexibilis légelosztó megoldás

FlexPipePlus

A legkorszerűbb légelosztó hálózat, kör és ovális PEHD csövekkel, higiénikus, antisztatikus, áthallásmentes, betonba, padlóba, vagy falba is fektethető

FlexPipe®plus a nagysikerű FlexPipe levegőelosztó rendszer továbbfejlesztése. A kör keresztmetszetű csövek mellé integrálja az ovális csöveket és idomokat, tetszőlegesen és szabadon kombinálható rendszerré kiteljesedve.

Az új ovális cső azonos hidraulikai keresztmetszetű és nyomásveszteségű, mint a kör alakú, és pontszimmetrikus kialakítású. Ez a konstrukció a következő előnyökhöz vezet:

  • A tervezéstől és kiválasztástól kezdve a szerelésen és beszabályozáson át a karbantartásig teljesen azonosan kezelhető a kör és az ovális keresztmetszetű cső.
  • A helyi építési viszonyoknak megfelelően tetszőlegesen váltható a kör és az ovális rendszer az átmeneti idomokkal oda és vissza. Akár az osztón, akár a csővezetés közben lehetséges csőkeresztmetszetet váltani, így maximális tervezési és kivitelezési szabadságot nyújt.
  • Bármikor gazdaságosan oldható meg a csővezetés, a helytakarékos ovális cső nemcsak áganként, de ágon belül, szakaszonként is választható, amikor csak szükséges az alacsony építési magasság.
  • Az ovális-kör kompatibilitás minimálisan növeli csak az elemek számát, így a kivitelezés minimális konzultációval, intuitívan történhet.
  • A pontszimmetrikus kialakítás lehetővé teszi a vízszintes és függőleges csővezetést külön pozíciókorrekciós elemek nélkül.

Letölthető ismertető

FlexPipePlus_prosi

TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT KATTINTSON IDE!