FAL | HOMLOKZAT olvassa el!

Téglát, online, szakértőtől!

Wienerberger Téglaipari Zrt.
www.wienerberger.hu

shop_wienerberger_nyitooldal

Az energiahatékonyság a téglánál kezdődik! Energiatakarékos otthona építéséhez válassza ki az Önnek legoptimálisabb téglát online, otthonából, kényelmesen a Wienerberger Shop segítségével. A Porotherm téglák közötti eligazodást szakértői tanácsok segítik!

 

shop.wienerberger.hu

Amikor téglaválasztás előtt állunk, gyakran nem is tudatosul bennünk, milyen fontos döntést kell meghoznunk. A tégla nemcsak egy a sok-sok építőanyag közül, hanem energetikai szempontból kulcsfontosságú. Építse családi házát korszerű Porotherm okostéglák felhasználásával, hiszen a Wienerberger új fejlesztésű okostégláinak hőszigetelő képessége 40-50%-kal jobb, mint az ugyanolyan falvastagságban kapható hagyományos, nút-féderes falazóelemeké.

Ön tudta, hogy télen házunk falán a fűtési energia kb. 30%-a veszik el, illetve a fal hőszigetelő képességének minimum 50%-át a tégla adja? Ezért szükséges, hogy házunk építésénél odafigyeljünk, milyen téglát választunk, hiszen minőségi hőszigetelő téglával csökkenthetjük otthonunk energiafogyasztását és pénzt takaríthatunk meg. A téglára fordított összeg csupán ~3-5%-a a teljes építési költségnek és okostégla alkalmazásával akár 45-50 000 Ft azonnali megtakarítás érhető el.

A Wienerberger Shop-on közvetlen gyártói információkhoz juthat a termékek tulajdonságairól és az építkezéséhez szükséges termékek listáját egyidejűleg össze is állíthatja. Az igényeinek megfelelően összeállított termékcsomagot pedig könnyen megvásárolhatja a weboldalon feltüntetett kereskedő partnereknél. A Wienerberger Shop segít Önnek kiválasztani a legmegfelelőbb termékeket. Válasszon az ajánlott fogyasztói árak és a műszaki termékinformációk ismeretében!

Állítsa össze az Ön számára optimális termékek listáját, helyezze őket a kosarába, és máris megkapja az előajánlatot!

Állítsa össze terméklistáját három egyszerű lépésben!

1. Termékek kiválasztása
– Termékek kosárba helyezése
– Kereskedő kiválasztása
– Termék igény rögzítése

2. Megrendelés a kereskedőnél
– Fizetési mód egyeztetése
– Szállítási ütemezés megadása
– Termékek megrendelése

3. Szállítás / átvétel
Áru fogadása
– Áru ellenőrzése
– Áru átvétele

TOVÁBB A WIENERBERGER SHOP-RA!