TETŐ

XXL tetőcserepek – Wienerberger Téglaipari zRt.

Wienerberger Téglaipari Zrt.
www.wienerberger.hu

TONDACH Twist A TONDACH Twist az egyik legkedveltebb XXL kerámia tetőcserép, melyet már Deluxe felülettel is megvásárolhat!

A harmóniát sugárzó Twist-tel fedett épület vonzza a tekintetet. A lendületes felület-kialakítás egyedivé varázsolja a háztetőt, legyen szó akár új építésről, akár tetőfelújításról. A széles színválasztékban megtalálhatóak a Deluxe termékkör csodálatos üvegmázas natúr, üvegmázas borvörös és üvegmázas fekete színei is.

TONDACH Bolero A TONDACH Bolero nagyméretű kerámia tetőcserép jó választás, ha Ön az egyszerű formákat kedveli.

A TONDACH Bolero nyugodt rajzolatú felületével a mai kor építészetének legmagasabb elvárásait is teljesíti. Nagyszerű egyszerűségével a modern stílusú épületek méltó koronája.

TONDACH Rumba Válassza ki a TONDACH Rumba XXL kerámia tetőcserép csodálatos színei közül a ház stílusához legjobban illőt!

A lágy, ívelt felületű TONDACH Rumba tetőcserép igazi déli hangulatot idéz. A Rumba-fedés lakályosságot és temperamentumos életstílust sugall. A széles színválasztékban megtalálhatóak a Deluxe termékkör csodálatos üvegmázas natúr, üvegmázas borvörös és üvegmázas fekete színei is.

TONDACH Tangó+ A népszerű TONDACH Tangó tetőcserép már nagy méretben is kapható.

A felújítások közkedvelt tetőcserepe már az XXL termékkört is gazdagítja. A TONDACH TANGÓ+ könnyed eleganciájával és lehengerlő stílusával megkoronázza otthonunkat. Egyszerűen elvarázsol, megigéz, mint a csodás tánc, amelyről a nevét kapta. Új építésekhez és felújításokhoz is kiválóan használható.

TONDACH Figaro A TONDACH Figaro nemes egyszerűségével a minimalista stílusirányzat követőinek kedvelt tetőfedő anyaga.

A Figaro egy modern, síkfelületű tetőcserép, mely a legújabb építészeti irányzatok elvárásait is kompromisszumok nélkül teljesíti. A Figaro-val fedett tető, egyszerűségével és letisztultságával kiemeli a modern épületek minimalista struktúráját.

TONDACH VenusA horvátországi Djakovoban készül ez az igazi mediterrán hangulatú XXL tetőcserép.

A barát-apáca cserépre emlékeztető fedéskép történelmi hangulatot idéz, a cserép műszaki kidolgozottsága ezzel szemben jövőbe mutató. A Venus cserép – akárcsak névadója, a szerelem római istennője – szenvedélyes és temperamentumos. Stílusa lehengerlő és meghatározó, ezért az egyszerűbb házak felújításához is remek választás.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT KATTINTSON IDE!