TETŐ

Hornyolt tetőcserepek – Wienerberger Téglaipari zRt.

Wienerberger Téglaipari Zrt.
www.wienerberger.hu

TONDACH Hornyolt ívesvágásúA TONDACH Hornyolt ívesvágású tetőcserép Nyugat-Magyarország legkedveltebb tetőfedő anyaga.

Hagyományos és mégis modern. A Hódfarkú cseréphez hasonló letisztult formavilága, valamint a hornyolt kivitelnek köszönhető gazdaságossága teszi oly népszerűvé.

TONDACH Hornyolt egyenesvágású A TONDACH Hornyolt egyenesvágású tetőcserép hagyományos tetőcserép, mely a Táska cseréphez hasonlóan letisztult formavilágot képvisel.Azoknak ajánljuk, akik kötődnek a hagyományokhoz, de az egyszerű formákat kedvelik. A cserépfelületen található barázdák az optimális vízelvezetést szolgálják, és amellett karakteressé teszik a fedésképet.
TONDACH Hornyolt hódfarkúKettő az egyben: a TONDACH Hornyolt hódfarkú kerámia tetőcserepe ötvözi a hódfarkú tetőcserép formavilágát a hornyolt tetőcserép előnyeivel.

Ez a forma a TONDACH fejlesztése, mellyel azon vásárlók elégítik ki, akik a gazdaságosság elve mellett szeretnék megvalósítani álmaik házán a hagyományos hódfarkú tetőképet. A kisebb súlyteher mellett előnyt jelentenek az oldalhornyok is, melyeknek köszönhetően a tetőcserép biztos fedést tesz lehetővé.

TONDACH Hornyolt táskaKettő az egyben: a TONDACH Hornyolt táska kerámia tetőcserepe ötvözi a táska tetőcserép formavilágát a hornyolt tetőcserép előnyeivel.

Klasszikus forma, letisztult vonalak, egyszerűség, és mindez rendkívül gazdaságosan. A műemléki épületek felújításakor gyakran felmerülő elvárás a táska fedéskép kialakítása kis súlyterhelés mellett. A Hornyolt táska tetőcserép kifejlesztésével sikerült ezt az elvárást teljesíteni. Az oldalhornyoknak köszönhetően a tetőcserép biztos fedést tesz lehetővé.

Optimális tetőfelújításhoz

TONDACH Hornyolt hullámosHornyolt formavilág lendületes felületkialakítással – így jellemezhető a TONDACH Hornyolt hullámos tetőcserepe.

Tradicionális kerámia tetőfedő anyagot szeretne, de különbözni szeretne az átlagtól? A Hornyolt hullámos tetőcserép mindkét elvárásnak megfelel. A tetőcserép felületén található “hullámok” dinamikussá teszik a tetőfelületet.

Vágási formák: íves és egyenes

TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT KATTINTSON IDE!