TARTÓSZERKEZET

Betonelem szállítási csaprendszerek – HALFEN GmbH

FRIMEDA TPA – szállító csapok

A FRIMEDA szállító csaprendszer az előre gyártott betonelemekbe betonozható laposacélból készült csapokból, az emelőszerkezetből és a kapcsoló gyűrűből áll. A kapcsoló gyűrűk és a csapok kialakítása bármely irányban történő teherbehatást tesz lehetővé. A kapcsoló gyűrűk szétnyitása vagy kézzel közvetlenül a fejen vagy távkioldással történik.

DEHA DEHA HD – emelőcsap

A DEHA HD-emelőcsap növelt terhelési fokozatú csap. A már korábban is létező kombinált csaprendszerekhez képest abban különleges, hogy a hüvelyek tömítődugóval vannak ellátva, melyek megakadályozzák a víz hüvelybe jutását. A DEHA HD-adapter becsavarását követően az elem az univerzális fejjel ellátott csatlakozó elem segítségével pillanatok alatt felemelhető és szállítható.

Kugelkopf+Drehkopfabheber_ovv.jpg DEHA gömbfejes csap DEHA hüvelyes csap

A DEHA gömbfejes emelő csapokat kizáró testtel együtt betonozzák be. A betonozást követően a kizáró testet eltávolítják. Az univerzális fejjel ellátott csatlakozó elem pillanatok alatt behelyezhető a csapba. Az elem ezt követően azonnal felemelhető és szállítható.

A DEHA hüvelyes csap egy köracélból és egy rázömített menetes hüvelyből áll, melybe a szállításkor teherfelvevő eszközt, pl. menetes hurkot csavaroznak. Ez a csap elsősorban vékony elemek esetén alkalmazható kiválóan.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT KATTINTSON IDE!