HŐSZIGETELÉS olvassa el!

MANTI® vékonyréteg hővédő bevonatok

Manti

manti_4

Technológia és hatásmechanizmus

Manti_3c

A MANTI® CERAMIC hővédő rendszer a Műszer Automatika Kft. saját fejlesztése. A technológia már hosszabb ideje létezik. Alapja a szerves kötőanyag bázisba foglalt kerámia- és üveg mikrogömbök, amelyek belseje közel tökéletes vákuumot tartalmaz. Részben ennek a vákuumnak köszönhető, hogy a hővédő bevonatban a hőterjedés különböző módjai jelentősen lecsökkennek.

MANTI® CERAMIC ismertető letöltése

Manti_2016

A MANTI® CERAMIC termékcsalád termékei ezen kívül tartalmaznak olyan adalékokat, melyek pozitívan befolyásolják a termékek tulajdonságait a teljes élettartamuk során (vízlepergető és biocid hatású adalékok).

A MANTI® CERAMIC termékek kereskedelmi forgalomban nem kaphatók, a teljes folyamatot a Műszer Automatika Kft.-vel szerződött partnerek támogatják és végzik, a felméréstől a kivitelezésig. A MANTI® CERAMIC termékeket nem lehet ecsettel vagy hengerrel felhordani! A kivitelezés air-less szóróberendezéssel történik, így lehet elérni a legoptimálisabb hővédő hatást.

A MANTI® CERAMIC termékeket elsősorban kültéri alkalmazásra ajánlják, de a termékcsaládban megtalálhatóak beltérre szánt termékfajták is.

MANTI® gyártás és kivitelezés – bemutató videó

Bevonatok

MANTI®

Ceramic Architectural

Ez a termékcsoport alkalmas beltéri és kültéri hővédelmi feladatok ellátására. A termékcsoport alap fehér színű, mely önmagában is dekoratív bevonatot képez. 

Tovább

MANTI®

Ceramic Architectural Color

A termékcsoport tartalmazza mindazon termékváltozatokat, melyek az alap fehér színtől eltérő színűek. 

Tovább

MANTI®

Ceramic Technological

A termékcsoport olyan termékváltozatokat tartalmaz, melyek alkalmasak nem építőipari felületek (jellemzően fémfelületek) hővédelmének ellátására. 

Tovább

MANTI®

Ceramic Special

A termékcsoport tartalmazza mindazon termékváltozatokat, melyek a hagyományos igényektől eltérő feladatokra kerülnek formulázásra. 

Tovább