olvassa el!

Új tetőcserép és segítség a régi palatetők cseréjéhez a TONDACH®-tól

Wienerberger Téglaipari Zrt.
www.wienerberger.hu

00_Nativa_teglavorosA TONDACH új termékkel bővítette tetőcserép palettáját, mellyel azon vevők igényeit elégíti ki, akik eredeti, természetes alapanyagú, minőségi kerámia tetőcseréppel szeretnék fedni a házukat úgy, hogy az építkezés vagy felújítás költségeit mégis a lehetséges minimumra korlátozzák.

Egyszerű, természetes, valódi kerámia tető – és mindez költségtakarékosan. Ezt kínálja a TONDACH® Nativa tetőcserép, mely 100%-ban természetes alapanyagból készül. Alkotóelemei a föld – vagyis az agyag – , a tűz, a víz és a levegő. A tetőcserép színét pedig az agyag vasoxidtartalma határozza meg. A természetes alapanyaghoz a TONDACH csupán a szakértelmet adja hozzá. A natúr felületnek köszönhetően a tető a kerámia alapanyag minden előnyös tulajdonságát maximálisan képviseli. Porózus szerkezetének köszönhetően segít kiegyenlíteni a nappali és éjszakai hőmérsékletingadozást, így egészséges lakókörnyezetet és kellemes lakóklímát biztosít.

Minek köszönhető a nagyon kedvező ár?

A TONDACH Nativa a gyártótól megszokott kiváló minőségű tetőcserép, melynek kedvező ára annak köszönhető, hogy csak natúr téglavörös színben kapható. A Nativa cserepet a TONDACH rendszerben értékesíti, ami azt jelenti, hogy a szakszerű tető kivitelezéséhez szükséges kerámia és nem kerámia tetőtartozékokkal együtt.

A TONDACH Nativa egyszerű vonalvezetésével és természetes téglavörös színével tökéletes koronája lehet akár családi háznak, akár több lakásos társasháznak.


TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT KATTINTSON IDE!
textura
00_Nativa_06
00_Nativa_04
00_Nativa_01
00_Nativa_03
00_Nativa_02

 

TONDACH palatető csere szolgáltatás

Az új termékkel egyidejűleg új szolgáltatást is kínál a TONDACH, mely azoknak a tetőfelújítóknak jelent nagy segítséget, akik régi, veszélyes hulladéknak minősülő palatetővel fedett házukat újítják fel. Az azbeszttartalmú palatető előírásszerű elszállíttatása költséges feladat, és csak kevés szolgáltatónak van rá jogosultsága. A TONDACH szerződött az egyik ilyen szolgáltatóval, hogy vásárlói kedvezményes áron tudják elszállíttatni veszélyes hulladéknak minősülő régi palatetőjüket.

 


TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT KATTINTSON IDE!