cégek

Enertech Hungária Kft.

Enertech Hungária Kft.
www.enertech.hu

Enertech

2440 Százhalombatta, Műszerész köz 4
Telefon: 36 23 540-505
Fax: 36 23 540-506
Mobil: 36 30 529-5238
E-mail: enertech@enertech.hu
Web: www.enertech.hu

Az Enertech Hungária Kft. erősáramú kábelszerelvények, biztonságtechnikai eszközök, rögzítő bilincsek, kábelszerelő szerszámok forgalmazásával és garanciális kábelszereléssel foglalkozik.

A 2001-ben alakult vállalkozás Magyarországon kizárólagosan képviseli a német székhelyű Höhne GmbH és az ARCUS Elektrotechnik Alois Schiffmann GmbH gyártókat.

A forgalmazott szerelvényeket és a biztonságtechnikai termékeket az áramszolgáltatói piacon és az ipari villamos kivitelező társaságokon keresztül értékesíti.

2003-tól kizárólagos joggal képviseli a Cellpack GmbH svájci székhelyű német gyártót. Közvetlen beszállító partnere a GPH spol. s.r.o.

A kisfeszültségű zsugortermékeket és az egyéb szerelési segédanyagokat országos nagykereskedői partnerekkel együttműködve értékesíti.

A megrendelt termékeket futárszolgálattal, költségmentesen, 12-24 órán belül a helyszínre szállítja. A képviselt, ISO minőségbiztosítási tanúsítvánnyal rendelkező gyártók termékei CE jelöléssel rendelkeznek és megfelelnek a vonatkozó: MSZ EN, VDE, DIN, IEC, szabványok előírásainak. Az értékesített termékekre 12 hónap a gyártói garancia.


TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT KATTINTSON IDE!