ÉPÍTÉSKIVITELEZÉS olvassa el!

Új Murexin Lewell aljzatkiegyenlítők – minden igényt kiegyenlítenek

Murexin Kft.
www.murexin.hu

Murexin Lewell aljzatkiegyenlítők

Az új Murexin Lewell aljzatkiegyenlítők kifejlesztésénél figyelembe vették a gyakorlatban előforduló lehetséges aljzattípusokat, rétegvastagságokat, a legtöbb hideg- és melegburkolat típust, valamint a felújításoknál és az új építkezéseknél várható felhasználói igénybevételeket.

A kiegyenlítő anyagok a sima és burkolásra alkalmas felületek készítéséhez, a padlóburkolatok fektetése előtt az egyenetlenségek kiegyenlítéséhez alkalmazhatók. Az új, Magyar Termék Nagydíjas Murexin Lewell aljzatkiegyenlítők minden alapfelület esetében garantálják az optimális eredményt kötésgyorsaságban, rétegvastagságban. A 6 új Lewell termék olyan speciális tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek a felhordás és a megszilárdulás során jelentenek könnyebb felhasználást a burkolók számára.

A Murexin Lewell ST 215 Standard aljzatkiegyenlítő és a Murexin Lewell ST 330 Standard aljzatkiegyenlítő a mindennapi munkálatokhoz használható. Jó terülésének és finom szerkezetének köszönhetően a Lewell ST 215 különösen alkalmas vékony aljzatkiegyenlítéshez, 2-15 mm rétegvastagságig. A Lewell ST 330 pedig könnyen feldolgozható nagy vastagságban is, 3- 30 mm rétegvastagságig. Mindkét termék önterülő, a szálerősítésnek köszönhetően tartós, megnövelt kopásállóság jellemzi, zsugorodáskompenzált.

Extrém körülmények, nagy igénybevétel, vagy nagy felületű aljzatkiegyenlítés esetén a jó önterülő képességgel rendelkező Murexin PR 110 Profi aljzatkiegyenlítő és a PR 330 Profi aljzatkiegyenlítő a tökéletes választás. Extra vékony kiegyenlítéshez különösen a Lewell PR 110 Profi, extrém egyenetlenségek kiegyenlítéshez a PR 330 Profi aljzatkiegyenlítő alkalmas. Ragasztott fapadlókhoz, parkettákhoz, svédpadlókhoz is használhatóak magas szilárdságuknak köszönhetően. Szálerősítettek, csiszolásuk során csekély por képződik, feszültségmentesek, így kritikus alapfelületekre és nagy felületek egy munkamenetben történő kiegyenlítéséhez is kiválóan megfelelnek. Már 2 óra után járhatóak és 18-48 óra után burkolhatóak.

A Murexin Lewell SP 220 Speciál aljzatkiegyenlítő terülésben verhetetlen, könnyű, biztos és gyors vele a munkavégzés. A speciális kötőanyagú, feszültségmentes aljzatkiegyenlítő kifejezetten ajánlott beltéri, száraz helyiségek sima felületeinek készítéséhez, gyengébb minőségű alapfelületekre is, 2-20 mm rétegvastagságig.
Az aljzatkiegyenlítők természetesen görgős szék terhelés és padlófűtés esetén is alkalmazhatók.

Ha kültéri aljzatkiegyenlítésről van szó, akkor a szálerősített Murexin Lewell NA 320 kültéri aljzatkiegyenlítő a megoldás. Különösen ajánlott kerti utak, járdák, erkélyek, teraszok kiegyenlítésére 3-20 mm-ig (burkolattal ellátva.) Vízadagolással beállítható az állékony vagy önterülő konzisztencia, melynek köszönhetően vízszintes és lejtést adó alapfelületre (max. 3%) is alkalmas.

Figyelünk az alapokra! Mert az aljzatkiegyenlítés sík felületet, egyenletes szívóképességet biztosít. Csekélyebb ragasztóanyag-felhasználást eredményez és különösen fontos a további burkolat tartóssága szempontjából.

Murexin. Ami tart.


TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT KATTINTSON IDE!