HŐSZIGETELÉS olvassa el!

Esztétikus és tűzbiztos hő- és hangszigetelés a teremgarázs mennyezetén

Knauf Insulation Kft.
http://www.knaufinsulation.hu

A közelmúltban készült el a képeken látható födém hőszigetelése néhány ezer négyzetméter felületen egy miskolci társasház teremgarázsában. A kivitelezést végző szakemberek egyöntetű véleménye: a gyors, és egyszerű kivitelezést, az esztétikus megjelenést a Knauf Insulation CLT C1 terméke tette lehetővé.

Elegendő volt csak ragasztással rögzíteni a mennyezeten, átlag 2 kg/m2 ragasztóigénnyel – nem volt szükség fúrásra, dűbelezésre. A gépészet direkt függesztései, a csövek, a légtechnikai egységek közé és köré is könnyedén illeszthető, és pontosan méretre igazítható volt az anyag. A fózolt élek és a C1 (speciális látszóoldali bevonat) egyenletes és szép felületet biztosítanak, tökéletesen eltakarva az az esetleges egyenetlenségeket, síkpontossági hibákat a fogadófelületen.

A Knauf Insulation 2018 első félévében fogja piacra vezetni a CLT C1 Thermal jelű anyagot, elődjénél jobb hőszigetelési mutatóval: λD=0,037(W/mK) Ragasztáshoz a szintén A1 tűzvédelmi minősítésű Knauf Insulation Thermo ragasztó ajánlott.


TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT KATTINTSON IDE!