ÉPÍTÉSKIVITELEZÉS olvassa el!

Aljzategyenetlenségek kültérben?

Murexin Kft.
www.murexin.hu

Murexin aljzatkiegyelitő LEWELL NA 320

A tavasz végi, nyár eleji időjárás kedvez a kültéri munkálatoknak. Kerti utak, pihenők, járdák, teraszok kialakítása során gyakran előfordul, hogy kültérben szép, sík, egyenletes felületet kell létrehoznunk.

Ilyenkor a legkézenfekvőbb ötlet, hogy készítünk egy esztrich vagy egy beton réteget, amelyet csak besimítunk. De pont ezekből az anyagokból legalább 4-5 cm vastagságú réteget kell felhordani, nem beszélve a kemény fizikai munkáról és arról, hogy a felületnek a kültéri időjárási viszonyoknak is meg kell felelnie.

Murexin aljzatkiegyelitő LEWELL NA 320Megoldás a kültéri aljzatkiegyenlítésre: Murexin Lewell NA 320 Kültéri aljzatkiegyenlítő

A hagyományos aljzatkiegyenlítőktől eltérően a Murexin Lewell NA 320 Kültéri aljzatkiegyenlítő tökéletesen megfelel a kültéri időjárási viszonyoknak, például a hőmérsékletkülönbségekből adódó mozgásoknak, a közvetlen napsugárzásnak, párás-nedves körülményeknek. 3-20 mm rétegvastagságig használható egy munkafolyamatban. Kül- és beltéri sima felületek készítéséhez alkalmazható új és régi cementesztrich és beton felületeken, valamint szintképzéshez (lejtést adó felületre) max 3%-ig.

A Murexin Lewell NA 320 Kültéri aljzatkiegyenlítő tökéletes alapot biztosít a rákerülő burkolatok számára.

Murexin. Ami tart. 25 éve Magyarországon.


TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT KATTINTSON IDE!