ÉPÍTÉSKIVITELEZÉS FELÚJÍTÁS, ÁLLAGVÉDELEM olvassa el! VÍZSZIGETELÉS

Innovatív megoldás a tökéletes vízszigetelésre!

Remmers Ungarn Kft.
www.remmers.hu

Multi-Baudicht 2K – gyorsabb, jobb, biztonságosabb! A Remmers innovatív fejlesztéseinek köszönhetően teljesen új, hibrid kötőanyagkombináció gondoskodik a gyors, precíz és tökéletes vízszigetelésről.

Remmers Multi-Baudicht 2KAz új Multi-Baudicht 2K egyesíti a repedésáthidaló vízszigetelő habarcsok (MDS) és a műanyaggal modifikált bitumenes vastagbevonatok (PMBC) tulajdonságait.

Egyetlen termék felhasználásával gondoskodhat az épület teljes vízszigeteléséről. Mindezt rendkívül rövid száradási idővel, időjárástól függetlenül. A Multi- Baudicht 2K-ban található modifikált gumi granulátumnak köszönhetően a teljes felület egységesen megköt. Sűrűbb összetételének köszönhetően a rétegek vastagsága jelentősen megnőtt, így csökken az anyagszükséglet is.

Beltéren is gond nélkül használható, nem kell számolni kellemetlen ammóniaszaggal, így a munkavégzés zökkenőmentes és hatékony marad.

Előnyei:

Extrém rövid száradási idő

A Remmers Multi-Baudicht 2K időjárásálló, kimondottan gyorsan szárad és térhálósodik, kevesebb, mint 18 óra alatt. Ez a speciális, innovatív diszperziónak, a rendkívül reakcióképes cementnek és a beépülő gumigranulátum adaléknak köszönhető.

Verhetetlenül rugalmas

Repedésáthidaló képessége nemcsak 0,4 mm, mint a piacon kapható hasonló ásványi vízszigetelő habarcsok legtöbbjének, hanem több, mint 2 mm! Így ötször nagyobb repedést tud áthidalni, mint egy normál rugalmas vízszigetelő habarcs.

Bevizsgált nyomásállóság

A gumigranulátum töltőanyagnak köszönhetően, – mely a diszperzióval egybe kötve adja a magas terhelhetőséget – a Multi-Baudicht 2K az előírtnál egyértelműen jobban terhelhető.

Minden felülethez tökéletesen tapad

Minden ásványi alapfelületen megbízható tapadást érhet el, valamint alkalmazható régi vagy új bitumenes vízszigetelésen egyaránt.

Korlátlanul burkolható

Átfesthető és vakolható vízszigetelésként is alkalmazható az aktuális „lábazati irányelvek“ alapján. A követelmény az, hogy a vakolat vízszigetelése a térszínt fölé túlnyúljon kb. 50 mm-rel. Akár még 4 óra elteltével is átdolgozható. Teljesen mindegy, hogy a felhordás iszapolással vagy gletteléssel történik, a Multi-Baudicht 2K egyenletesen és simán eldolgozható a szigetelendő felületen. Az újszerű kötési mechanizmus nagyon rövid várakozási időt eredményez (4 óra múlva meg lehet kezdeni a további munkálatokat).

UV- és időjárásálló

  • Bizonyítottan időjárásálló, ezért kiválóan alkalmas csapadék- és UV-terhelt épületrészek vízszigetelésére is.
  • Fagy- és olvasztósóálló tulajdonságának köszönhetően széles spektrumban felhasználható.
  • A Multi-Baudicht 2K-val vízszigetelt, vasalt betonszerkezetek vagy útburkolatok védettek a kloridok behatolásától, mert olvasztósó- és fagyálló is egyben.

A Multi-Baudicht 2K már 5 °C és 90%-os relatív páratartalom esetén 18 óra elteltével repedésáthidaló és 10 méter vízoszlopnál is szigetel.

Bővebb információkért keresse fel a termék weboldalát, vagy forduljon bizalommal a Remmers munkatársaihoz az epitoipar@remmers.hu email címen!


TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT KATTINTSON IDE!