FELÚJÍTÁS, ÁLLAGVÉDELEM olvassa el!

Lőtér hangszigetelése a Knauf Insulation Heraklith rendszerével II.

Knauf Insulation Kft.
http://www.knaufinsulation.hu

Lőtér hangszigetelése a Knauf Insulation Heraklith rendszerével

Korábbi hírünkben már bemutattuk a budapesti B.T.K.SE által üzemeltetett lőtér felújításának eddigi eredményeit. Ahogyan a korábbi cikkben is említettük, egy nagyobb felújítás keretein belül, a hangtechnikát, a légtechnikát és a világítástechnikát is korszerűsítik, a funkció és a küllem elvárásoknak megfelelően. A felújítási folyamat első lépése a megfelelő hangelnyelő burkolatok beépítése volt.

November első hetében kezdték el az oldalfalak kivitelezését, ahol fa vázszerkezetre kompakt csavarral rögzítették lépcsőzetes elrendezésben a fagyapot táblákat. A Heraklith könnyű megmunkálhatóságának köszönhetően egyszerű körfűrésszel lehetett méretre szabni a táblákat, így a problémásabb helyeken sem volt gond a táblák felhelyezése Az oldalfalak burkolása körülbelül 250 m2 anyaggal, gyorsan és egyszerűen történt. Az alábbi képeken láthatóak az eredmények.

Lőtér hangszigetelése a Knauf Insulation Heraklith rendszerével

Fontos kiemelni a Heraklith egyik kiemelkedő tulajdonságát, a kiváló hangelnyelő képességét. Ennek köszönhetően csökkenti a zárt térben keletkezett zajokat, akár még a lőfegyverek által generált igen erős zajt is, ami az elsődleges kritérium volt a termékválasztásnál. Mindezek mellett a termék fehércementes változata az alapvetően sötét lőtérnek egy sokkal barátságosabb, világosabb árnyalatot ad, amely nem szűkíti a benn tartózkodók térérzetét.


TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT KATTINTSON IDE!