olvassa el!

Új Leier-Graphisoft Archicad 22 programbővítmény

Leier Hungária Kft.
www.leier.hu

Leier Archicad 22

Már elérhető az ArchiCAD 22-es verziója, melynek segítségével kiemelkedően magas színvonalú látványtervek és interaktív 3D modellek hozhatók létre a Leier széles termékpalettájának köszönhetően a pincétől egészen a padlásig. Töltse le most! Az első 50 letöltő garantált ajándékot kap!

A Graphisoft és a Leier cégcsoport együttműködésével létrejött egy olyan forradalmi tervezőprogram, melynek segítségével az építészek az ArchiCAD-ben létrehozott épületeiket aktuálisan elérhető termékeket beépítve, három dimenzióban mutathatják be ügyfeleiknek. A jelenleg forgalmazott Leier termékek a program segítségével könnyen beépíthetőek az építészeti tervekbe. 2D-s és 3D-s képek, pontos listák és közel valós látványtervek készíthetőek ezzel a segédprogrammal, ráadásul egyszerű és felhasználóbarát módon.

Az egyedi textúrák segítségével láthatóvá válik a termékek valós megjelenése, megkönnyítve ezzel a felek közti kommunikációt, egyben térbeli élményt nyújtva a megrendelőnek, kiküszöbölhetők az esetleges félreértések.


TOVÁBBI INFORMÁCIÓ ÉS LETÖLTÉS