FŰTÉS | MELEGVÍZ | KLÍMA | SZELLŐZÉS olvassa el!

Fagyálló közvetítőközegek: biztonság a télben!

Climalife Kft.
www.climalife.dehon.com

A közvetítőközegeket széles körben használják a hűtéstechnikában, klímatechnikában, fűtéstechnikában és a megújuló energiák terén is. A berendezések egyik legolcsóbb részét képezik, de működésük és hatékony hőátadási képességük létfontosságú a rendszerek számára, valamint biztosítják a fagy és a korrózió elleni védelmet.

A Climalife mind a hagyományos glikol-víz oldatok, mind környezetbarát termékek teljes skáláját kínálja. A laboratóriumban kifejlesztett közvetítőközegek a magas teljesítményt és a  hosszútávú stabilitást alátámasztó alapos tesztelésen mentek keresztül.

Fedezze fel a hagyományos glikol-víz keverékeket!

Climalife fagyálló közvetitőközegek Friogel Neutragel

 FRIOGEL® NEO

A FRIOGEL® NEO monopropilén-glikolt és korróziógátló adalékokat tartalmazó, fagyálló közvetítőközeg, mely különösen alkalmas alacsony hőmérsékleten működő hűtőberendezésekhez és az élelmiszeriparban.

Tudjon meg többet!

Climalife fagyálló közvetitőközegek Friogel Neutragel

 NEUTRAGEL® NEO

A NEUTRAGEL® NEO monoetilén-glikol és korroziógátló adalékokat tartalmazó, közvetítőközeg, mely különösen alkalmas nagyteljesítményű ipari hűtő berendezésekhez és vizes központi fűtésrendszerekhez. Nem engedélyezett egy lépcsős használati melegvíz előállítására.

Tudjon meg többet!

 

 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT KATTINTSON IDE!