FELÚJÍTÁS, ÁLLAGVÉDELEM HŐSZIGETELÉS olvassa el!

Innovációval felelt a növekvő piaci igényekre a Knauf Insulation

Knauf Insulation Kft.
http://www.knaufinsulation.hu

Az előző év kiemelkedően dinamikus volt az építőipar szempontjából. Az ipari beruházások mellett nagy lendületet vettek a lakossági beruházások, építkezések is. Az állami támogatások és a gyorsan növekvő ingatlanárak rég nem látott építkezési kedvet hoztak meg mind a társasházak, mind a családi házak építése terén, miközben az ezt megelőző évek húzóágazata, a felújítási piac sem lankadt. Ez a hirtelen megnőtt igény, ami nem csak hazánkra, hanem egész Európára jellemző volt, nehéz helyzetbe hozta a gyártókat, az építtetőket is.

Az enyhe kereslethez igazított kapacitásokat újra fel kellett futtatni, az építőanyagok hiánya áremelkedéshez vezetett, az addig megszokott rövid szállítási határidők helyett több hetes, akár hónapos várakozási idővel kellett számolni. A megfelelő számú szakképzett munkaerő kulcsfontossága ismét bizonyítást nyert.

Az ilyen időszakok előnye mindig az, hogy a termékfejlesztések, az alkalmazástechnika középpontba kerülnek, hiszen ha valamire rövid idő alatt magas minőségben és nagy mennyiségben kereslet jelentkezik, a piaci szereplőket innovációra készteti.
Ez a Knauf Insulation háza táján sem történt másképp, a piacra már bevezetett és a még fejlesztés alatt lévő új termékekről is elmondható, hogy jobb teljesítmény, környezetvédelmi előnyök és újszerű műszaki megoldások jellemzik őket.

Az üveggyapot termékek révén már jól ismert, környezetbarát gyártást és felhasználást biztosító Ecose Technológiát a kőzetgyapot termékek egy részében is bevezették.

A cég műszaki szigetelési termékskálája teljes egészében megújult, a termékkombinációk az ipari beruházások igényeire adnak korszerű, az egyre magasabb elvárásoknak megfelelő válaszokat.

A lakossági felhasználásra fejlesztett termékek műszaki tulajdonságai a világ élvonalához tartoznak. Az ásványi hőszigetelések iránti kereslet örvendetesen nő, a vásárlók egyre tudatosabban keresik az olyan környezetbarát termékeket, melyek az energiatakarékossági szempontokon felül biztonságot, komfortot, kényelmet is nyújtanak. Az energiatakarékosság többszörösen megtérülő, biztos befektetés a jövőnkbe.


TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT KATTINTSON IDE!