FŰTÉS | MELEGVÍZ | KLÍMA | SZELLŐZÉS olvassa el!

Norvég elektromos fűtőpanelek

Solar Konstrukt Kft.
http://www.solarkonstrukt.hu

Norvég elektromos fűtőpanelekBeköszöntött a hideg idő. A fűtés kialakításához a norvég fűtőpanel család korszerű megoldást kínál. A NordArt – melynek kiemelt viszonteladó partnere a szegedi Solar Konstrukt Kft. – Magyarországon kizárólagosan árulja a norvég Adax és Glamox gyár fűtőberendezéseit.

A skandináv országban évtizedek óta elsősorban az elektromos fűtés a jellemző. A norvég elektromos fűtőpanelt önálló fűtésre tervezték, de kiegészítő fűtésként is remekül bevált.

Hosszútávon olcsóbb

A berendezések működése konvekciós elven alapul: alul beáramlik a hűvös levegő, áthalad a fűtőbetéten, ami felmelegíti azt és felfelé áramolva távozik. A fűtőbetét egy kerámiaházban lévő speciális fémötvözet, melynek hőmérséklete alacsony, nem izzik működés közben, ennek köszönhetően incs kellemetlen, égett porszag működés közben. Amint a helyiség hőmérséklete eléri a termosztáttal beállított értéket, a készülék kikapcsol.

A norvég fűtőpanel processzorvezérelt termosztáttal felszerelt, amely már a 0,5 °C hőmérsékletkülönbségre is reagál, így hatékonyabb energiafelhasználást garantál. A kondenzációs gázkazán fűtéshez képest körülbelül 20 százalékkal magasabb havi rezsiköltséggel kell számolni, de a beruházási költségek ismerete mellett ez a többlet eltörpül. Miért is?

Számolja ki a költségeket!

A norvég panelek esetében egy 50 négyzetméteres lakás fűtésének kialaktása 250 ezer forintból is megvalósítható, míg egy modern gázfűtés kiépítése ugyanekkora lakáshoz körülbelül 1,5 millió forintba kerül. Még ha az éves üzemeltetési költségben 100 ezer Ft is a különbség az olcsóbb üzemeltetésű fűtés javára, a bekerülési költségen megspórolt összeg ezt a különbözetet 12 évig fedezi. Ugyanez egy 100 négyzetméteres ház esetében nagyjából 8 év árelőnyt jelent. Másik nagy előnye az elektromos fűtésnek, hogy napelemes rendszerrel bármikor lenullázhatjuk a havi fűtésszámlánkat.

Könnyű felszerelés

A fűtőpanel felszerelése és beüzemelése nem igényel szaktudást. A tartókonzolt a falhoz négy csavarral lehet felerősíteni és ráakasztani a fűtőpanelt. A gyárilag szerelt dugvillát csak be kell dugni a konnektorba és a panel máris használatra kész. A kiváló minőségű skandináv termékekre a gyártó 5 év cseregaranciát vállal, hiszen a panelekben nincs mozgó vagy kopó alkatrész, ezért bátran lehet hosszú élettartammal számolni.

A norvég fejlesztés

Norvég elektromos fűtőpanelekA Solar Konstrukt Kft-nél e norvég fűtőpanelek több típusa is beszerezhető.

Az ADAX NEO fűtőpanel a modern designt, az esztétikus megjelenést és a hatékony, gazdaságosan üzemeltethető fűtési rendszert egyesíti. A korszerű kivitelben legyártott panelek ötféle alapszínben készülnek.

A norvég gyártó termékkínálatában megtalálható az ADAX Neo Wifi-s változata is, fehér színben, többféle teljesítményben. Használója bárhonnan beállíthatja a kívánt hőfokot az internet és egy alkalmazás segítségével. Az ADAX NEO WIFI fűtőpanellel a fűtésrendszer okostelefonról is vezérelhető és ellenőrizhető.

Az ADAX CLEA ÜVEG fűtőpanel a legújabb skandináv elektromos fűtésrendszer. Fekete vagy fehér, edzett üveg előlapja olyan, mint egy plazma tv. A vezérléséről beépített WIFI-s termosztát gondoskodik. Megfelelő wifi hálózat esetén Android és Iphone készülékekkel a fűtés egyszerűen szabályozható.

A GLAMOX elektromos fűtéspanel a legzordabb téli időben is biztonságot és komfortot nyújt használói számára már 1960 óta. Az speciális kialakítása miatt elsősorban a légtérbe juttatja a meleg levegőt, ezért kifejezetten alkalmas nagy belmagasságú épületek és rosszabb épületfizikai adottságú helyiségek fűtésére.

A norvég fűtőpanelek a Solar Konstrukt Kft. Napelem és Elektromos Fűtés Szaküzletében, kipróbálhatók, de webshopon keresztül is megvásárolhatók.

Elérhetőség

Solar Konstrukt Kft.
Szeged, Pulz utca 37. Telefon: (62) 202-351
Nyitva tartás: hétfő-péntek: 9:00-17:00


TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT KATTINTSON IDE!