BELTÉR olvassa el!

10×8 méteres fal hangszigetelése a Komlói Közösségek Házában

Wolf Bavaria Magyarország – Hang és Tűz Kft.
http://www.phonestar-hangszigeteles.hu

A Komlói Közösségek Háza két terme közti válaszfalának hangszigetelésére kapott megbízást a Wolf Bavaria Magyarország – Hang és Tűz Kft., a PhoneStar hanggátló anyag gyártója. A feladat látszólag egy egybefüggő felület szigetelése lett volna, ám a minden részletre kiterjedő felmérés szükségessége ebben az esetben is bebizonyosodott.

Kiderült, hogy az igen nagy méretű fal közepe korábban szakszerűtlenül lett lezárva, ezért első körben ennek bontására volt szükség, majd újra meg kellett építeni a PhoneStar hangszigetelő rendszerrel. A szakértői felmérés figyelmét az sem kerülte el, hogy a hangszigetelést nemcsak a fal látszó részén kell megépíteni, hanem a meglévő álmennyezet feletti részt is el kell látni megfelelő rétegrendű PhoneStar Csendlappal. Így az év első kivitelezése egy 10 m × 8 m felületű fal hangszigetelése lett.

A Wolf Bavaria Magyarország – Hang és Tűz Kft. gyakorlott kivitelező csapata a műszaki szakértő ügyvezetője irányítása mellett építette meg az óriási falfelület PhoneStar rendszerű hangszigetelését, mely a megrendelő visszajelzése szerint kiválóan teljesít.


TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT KATTINTSON IDE!