olvassa el!

Tesztelje szén-monoxiddal kapcsolatos ismereteit!

Szerelvénybolt Kft.
https://szerelvenybolt.hu

Tesztelje szén-monoxiddal kapcsolatos ismereteit!

Sokan nincsenek tisztában a szén-monoxid-mérgezés veszélyének fontosságával. A gáz kialakulásának körülményeiről és a mérgezés jeleiről hiányos ismeretekkel rendelkeznek. A Szerelvénybolt.hu egy néhány perces teszttel hívja fel a figyelmet erre a fontos témakörre. Tesztelje tudását Ön is pár percben!

A szén-monoxid-mérgezés a háztartási balesetek egyik komoly okozója, mely a fűtési szezonon kívül is felütheti a fejét. A mérgezés tünetei nem mindig egyértelműek, így könnyen meghosszabbodhat a felismerés ideje, ami komoly egészségügyi kockázatot jelenthet.

A szén-monoxid megjelenése a háztartásban három fő okra vezethető vissza:

  • Nem megfelelő a nyílt lánggal égő berendezés műszaki kialakítása.
  • Nem biztosított a nyílt lánggal égő berendezés levegő utánpótlása.
  • A berendezések karbantartása, tisztítása vagy a kéményseprés elmaradt.

Tapasztalataink szerint sok tévhit kering a mérgező gázzal és mérgezéssel kapcsolatban. Ön tudja például, hogy a fenti okok miért okozhatnak mérgezést? Vagy azt, hogy melyik helyiségben történik a legtöbb mérgezés? Ön hány kérdésre tudná a helyes választ? Tesztelje ismereteit pár percben, és tudja meg, mit tehet a megelőzés érdekében, hogy életeket menthessen! Ha pedig megnézi a videót, és feliratkozik a Szerelvénybolt.hu hírlevelére, most szén-monoxid-mérőt is nyerhet.

INDULJON A TESZT!