AJTÓ | ABLAK | KAPU

Árnyékolók – Internorm Ablak Kft.

Internorm Ablak Kft.
https://www.internorm.com/hu-hu/internorm/

Átgondolt árnyékolás otthonában

A nagy ablakfrontok és fényjárta terek melegebb érzést adnak és otthonosságot árasztanak a négy fal között. Ugyanakkor a nagy felületű üvegen beáradó napsugárzásnak hátránya is van, ráadásul a kíváncsi tekinteteket is vonzák a nagy üvegfelületek. Az Internorm árnyékolórendszerével ön dönt otthona fényviszonyairól, illetve hogy kinek enged bepillantást otthonába.

Az optimális fényviszonyok kialakítása nemcsak ahhoz fontos, hogy jól érezhessük magunkat, hanem egészségünk szempontjából is döntő jelentőségű. Mert például a jó alvás jelentősen összefügg a fényviszonyokkal. És nyáron ráadásul ehhez hozzájön az is, hogy “hideg fejjel” tudjunk gondolkodni. Ezért is fontos a megfelelő árnyékolás. Az Internorm-árnyékolókkal ön nap mint nap árnyékról és kellemes szobai hőmérsékletről gondoskodik.

Még több otthonosságért és kényelemért kombinálja az árnyékolókat az I-tec SmartWindow-val – néhány ujjmozdulattal irányítsa kényelmesen okostelefonról vagy tabletről az árnyékolót vagy használja ki az automata funkciók előnyeit.

Kapcsolt szárnyú ablak

 

A redőny, pliszé vagy Duette ezeknél az ablakoknál az üvegek közé van építve és ezáltal védett a szennyeződésektől is. A lamellák nehézkes tisztítása ezzel a múlté. Kérésre az árnyékolás külső áramforrás nélkül is vezérelhető a napelemnek és az akkumulátornak köszönhetően. Az I-tec SmartWindow-val okostelefonról vagy tabletről is kényelmesen vezérelhető az árnyékolás.

Raffstore

A raffstore-lamellák különböző pozíciói újra alkotják a külső homlokzat megjelenését. A belső térben a fény és a hőmérséklet optimális beállítását teszik lehetővé. Kérésre a raffstore-jaink RETROLux nappali fény irányítással is kaphatóak. Szúnyoghálóval kiegészítve is rendelhetőek.

Előtét redőnyök

 

A redőnyök teljesen lesötétítik a szobákat, ezáltal kiváló hő- és vihar elleni védelmet biztosítanak. Az Internorm redőnyöket utólag, vagy az ablakkal együtt rendelheti meg. Szúnyoghálóval is kombinálhatóak.

Minitokos ráépített redőny

A minitokos redőny teljesen az ablakra van szerelve, így kiválóan alkalmas felújításnál. Szúnyoghálóval is kombinálható.

Belső reluxa

 

A belső reluxa közvetlenül az ablakszárnyra van szerelve. A reluxa, a pliszé vagy a Duette sokféle színben választható. A takaró színe az ablak belső színével megegyező lehet.

Zsalugáter

Az alumíniumból készülő zsalugátert különösen könnyű gondozni és nagyon sokféle színben rendelhető. A standard variációk mellett további panelkialakítások választhatóak. A zsalugáterek szúnyoghálóval kombinálhatóak.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT KATTINTSON IDE!