AJTÓ | ABLAK | KAPU

Fa-alu ablakok – Internorm Ablak Kft.

Internorm Ablak Kft.
https://www.internorm.com/hu-hu/internorm/

Fa-alu ablakok – Internorm Ablak Kft.

Természetes, otthonos és stabil

Évszázadokon keresztül ablakokat kizárólag fából készítettek – minden ablak kézzel készült egyedi darab volt, pontosan a beépítés helyéhez és feladatához választva. Habár az Internorm fa-alumínium ablakai ma már nagyüzemi eljárással készülnek, a kézi gyártás ma is fontos szerepet játszik és felértékeli az ablakot.

A megmunkált fának az Internormnál szigorú kövételményeknek kell megfelelnie. Már a fűrészüzemben a darabolásnál csak a fatörzs legjobb és legszebb részeit használják fel, hogy egységes erezetű megjelenést érjenek el és a fa karakterisztikáját érvényre juttassák. Mindezt azzal a céllal, hogy a legjobb minőségű, egyedi ablakot kapjuk.

De nem csupán a természetessége és hangulatossága miatt esett a választás a fára, mint alapanyagra: rossz hővezető képessége, a nagy szilárdsága és stabilitása eleget tesznek egy ablakkal szembeni magas épületfizikai követelményeknek. A fa-alumínium ablakoknál az alumínium, termohab és fa kapcsolódása kívül időjárásálló alumínium borítást, a belső felületen meleg fa felületet jelent. Mindezek együtt kiváló szigetelési tulajdonságokat eredményeznek kis beépítési mélységnél, valamint a színek kialakításában is sok lehetőséget nyújtanak.

Az Internorm fa-alumínium ablakai tökéletesen kombinálhatóak mind a négy design stílusban a műanyag-alumínium ablakokkal.

A klasszikus fafajták mint luc- vagy vöröfenyő mellett tölgy, kőris és diófa is szerepel a kínálatban. Ezeket is különböző színekben választhatja. Ezzel az ablakait és bútorait, padlóját tökéletes összhangba hozhatja.

HF 410

 

A fafajták és színek széles választéka lehetőséget teremt, hogy ablakát életstílusával és berendezéseivel összhangba hozza. A HF 410 kapható studio, home pure, home soft és ambiente designstílusban..

HF 310

Szép, természetes fa decens lazúral nemesítve hőszigetelő termohabbal és védő alumínium borítással kombinálva, ezek teszik a HF 310-eta fa-alu ablakok klasszikusává. Ezt az ablakot studio, home pure, home soft és ambiente desigstílusban rendelheti.

HF 210

A külső oldali alumínium borításnak köszönhetően a fa védett az időjárástól és önnek sem kell folyamatosan az ablakfestésre gondolnia. Ezt az ablakot sokféle színben, és három designstílusban home pure, home soft és ambiente választhatja.

HV 350

Ennél a kapcsolt szárnyú ablaknál az árnyékolás az üvegek közé van építve, ezáltal védve van a széltől és a szennyeződésektől és olyan homlokzatokhoz is tökéletes, ahol nem lehet árnyékolót felszerelni. A HV 350 studio, home pure, home soft és ambiente designstílusokban rendelhető.


TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT KATTINTSON IDE!