AJTÓ | ABLAK | KAPU

Műanyag ablakok – Internorm Ablak Kft.

Internorm Ablak Kft.
https://www.internorm.com/hu-hu/internorm/

Műanyag ablakok – Internorm Ablak Kft.

Már sok évtizede használják a műanyagot ablakok gyártásához. Az Internorm Európa leginnovatívabb műanyag ablakgyártójának számít. Gyártó üzemeiben nem csupán műanyag profilokat készít, hanem ezeket a kívánt formába is hozza. A 100%-os saját üzemekben történő gyártással “Made in Austria” magas minőséget garantál. A műanyag ablakokat az ön egyedi méretei szerint gyártják.

Az Internorm különféle modelleket kínál a legkülönbözőbb design kivitelekben. De egy dologban közösek: az I-tec üvegezésben. Minden Internorm műanyag ablak az ablakszárnyban lévő üvegek teljes körberagasztásával készül, ez hozzájárul az ablak stabilitásának, hő- és hangszigetelésének, betörés elleni védelmének és működésének javulásához.

KF 405

Úgy néz ki mint egy fix üvegezés  – ennek ellenére ez egy nyitható ablak. Az innovatív üvegszárny és a keskeny, hangsúlyos élű keret teszik mindezt lehetővé. A KF 405 studio designstílusban kapható.

KF 410

Ez a műanyag ablak három különböző tok-szárny kivitelben választható és ezzel szinte mindegyik építészeti stílushoz illik: home pure, home soft és ambiente.

KF 500

Műanyag ablakunk maximális betörés elleni védelemmel. A forradalmi I-tec Vasalat szinte lehetetlenné teszi az ablak kiemelését és ezzel konkurencia nélküli az ablakgyártásban. Tudjon meg többet…

KF 310

Ebbe az új, keskeny ablakba termékfejlesztőink az Internorm-ablakok kipróbált és megbízható technikáját építették be. A keret és a szárny lekerekített élei ideálisak a home soft és ambiente designstílushoz.


TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT KATTINTSON IDE!