AJTÓ | ABLAK | KAPU

Műanyag-alu ablakok – Internorm Ablak Kft.

Internorm Ablak Kft.
https://www.internorm.com/hu-hu/internorm/

Műanyag-alu ablakok – Internorm Ablak Kft.

Műanyag és alumínium – a tökéletes páros

A műanyag-alu ablakok külső oldali alumínium borítása nem csupán az ápolást könnyíti meg, de sok színben és felülettel is kialakítható. Nagyon divatosak pédául a nemesfém vagy fémdekor színek. De a beige és a barnás árnyalatok is egyre keresettebbek a számos szürke árnyalat mellett.

Az ablak számos színe és a különféle designok mellett kiemelkedő műszaki megoldást is kínál – mint például az I-tec Szellőztetés. Ezt a szellőztetést a KF 410 vagy a KV 440 tokjába lehet beépíteni. Ön döntheti el, milyen fokozatra állítja be a szellőzést, milyen gyakran működteti – és mindezt minden egyes ablakra és helyiségre külön. Részeleteket olvasson erről a témáról a Lakótérszellőztetés alatt.

A műanyag-alu ablakokat pontosan az ön által megadott méretben, kivitelben és formában gyártják. A nyíló, a bukó-nyíló vagy csak bukó ablakok mellett a kínálatban megtalálhatóak a fix üvegezések, az erkély- és teraszajtók, vagy a nagyméretű üvegezések. Tolóablakokat és ajtókat, valamint emelő-tolóa ajtókat is kínál  az Internorm műanyag-alumínium alapanyagból.

Természetesen az ablakok betörésbiztosak és kiváló hő- és hangszigeteléssel rendelkeznek. Az alumínium borításnál a sarokkidolgozás is kifogástalan, az alumíniumnak szép a megjelenése és hosszú ideig tartó védelmet garantál.

KF 405

Egy üveg szárny – egy olyan ablakszárny, melynek kívülről nincsen sem alumínium-, sem műanyag kerete – nagyon nemes megoldás. Az ablak ezáltal kívülről fix üvegezés hatását kelti, mégis, mint minden hagyományos ablak, buktatható és nyitható. A KF 405 studio designstílusban kapható.

KF 500

Tökéletes védelem a betörők ellen! Ezt a betörésbiztos ablakot egy bevásárlóközpont járókelőivel tesztelték – az összes betörési kísérlet meghiúsult. A KF 500 nem csak a betörés szempontjából az I-tec Vasalatnak köszönhetően konkurencia nélküli, hanem a designja és az  innovatív üvegszárnya miatt isi. Erről még többet a KF 500 – studio és KF 500 – home pure alatt talál.

KF 410

A KF 410 mind e négy designstílusban kapható és az I-tec Insulationnak köszönhetően kiemelkedő hőszigetelést biztosít. A központi lakóterek szellőztetéséhez kínál tökéletes alternatívát az I-tec Szellőztetés, ami kérésre ennél a műanyag ablaknál beépíthető. Még több műszaki infót, valamint a különféle tok-szárny kiviteleket megtalálja a studio, home pure, home soft és ambiente alatt.

KF 310

71 mm-es beépítési mélységével ez az ablak nem csak nagyon keskeny, de az abszolút klasszikusokhoz is tartozik. A KF 310-et három design közül választva rendelheti home soft, home pure és ambiente stílusban.

KV 440

Az árnyékolást és a belátás elleni védelmet az üvegek közé építik be, ezáltal védettek a szennyeződéstől is. A KV 440 kiválóan alkalmas felújításokhoz, ahol másféle árnyékolást nem lehet vagy nem szabad felszerelni. Ez a kapcsolt szárnyas ablak rendelhető a studio, home pure, home soft és ambiente designstílusban.

KV 350

A tökéletes megoldás felújításhoz: a KV 350 kapcsolt szárnyú ablak. Ha ön építésügyi előírások miatt nem szerelhet fel a homlokzatra árnyékolót, vagy nem szeretne redőnytokot látni, akkor ez a kapcsolt szárnyú ablak jó alternatívát jelent. A KV 350 home pure és ambiente designstílusokban kapható.


TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT KATTINTSON IDE!