FAL | HOMLOKZAT olvassa el!

Új Porotherm 50 Thermo Okostégla – a valaha volt legjobb hőszigetelő képességű Porotherm tégla

Wienerberger Téglaipari Zrt.
www.wienerberger.hu

Új Porotherm 50 Thermo Okostégla - a valaha volt legjobb hőszigetelő képességű Porotherm tégla

A Wienerberger 2019-es termékújdonsága, az Porotherm 50 Thermo Okostégla a valaha volt legjobb hőszigetelő képességű Porotherm tégla*. Az 50 cm vastagságú falazat építésére alkalmas falazóblokkal kiegészítő homlokzati hőszigetelés nélkül építhetők meg a magas hőszigetelési követelményű épületek is. A jelen energetikai követelményeit messze túlszárnyaló hőszigetelési teljesítménye a jövőt szolgálja.

Az ásványgyapot hőszigetelés védett helyen, a tégla belsejében található, optimális épületfizikai tulajdonságokkal rendelkezik, kiváló lakóklímát biztosít. Innovatív, korszerű és fenntartható építőanyag.

A Porotherm 50 Thermo tégla legfontosabb előnyei

  • U értéke: 0,12 W/m2K;
  • Egyrétegű fal – Kivitelezés egy lépésben;
  • Kitűnő hőszigetelés, nincs szükség további hőszigetelő rétegre;
  • Passzívház szintű teljesítmény;
  • Időtálló;
  • A hőszigetelés védett helyen van, tűzbiztos, nem rongálódik.
  • Síkra csiszolt falazóelem, mely Porotherm Profi falazási technológiával építhető. A Porotherm Profi falazási technológiával akár kétszer gyorsabb a falazás.

Miért válasszon Okostéglát?

A tégla az energiahatékony építés meghatározó része: amikor téglaválasztás előtt állunk, gyakran nem is tudatosul bennünk, milyen fontos döntést kell meghoznunk. A tégla házunknak olyan eleme, melyet később nem lehet kicserélni. A Klíma és Thermo Okostéglák garantálják a kiemelkedő hőszigetelő képeséget, így a további hőszigetelő anyagra fordított költség akár teljes egészében megspórolható.

Magyarországon 2020 után már csak „közel nulla” energiaigényű épületek épülhetnek. A Wienerberger legmagasabb hőszigetelő képességű okostégláival nemcsak az előírások teljesíthetők utólagos hőszigetelés nélkül, hanem kiemelkedően energiahatékony épület építhető.

További információ és termékvideók: okostegla.hu

* A Magyarországon elérhető Porotherm téglák közül a legjobb hőszigetelő képességgel rendelkezik.


TOVÁBBI INFORMÁCIÓK ÉS TERMÉKVIDEÓK