BELTÉR olvassa el!

Ismét Construma nagydíjat nyert a Wolf Bavaria Magyarország – Hang és Tűz Kft. terméke

Wolf Bavaria Magyarország – Hang és Tűz Kft.
http://www.phonestar-hangszigeteles.hu

Idén 2019. április 3-7. között rendezték meg a Construma kiállítást, amelynek hivatalos megnyitója után átadták a Construma 2019 nagydíjat. A Wolf Bavaria Magyarország – Hang és Tűz Kft. 2018. év után idén is átvehette a Construma nagydíjat. A kitüntetést idén a legújabb fejlesztésű PhoneStrip rezgéscsillapító és megkerülőhang-gátló csík nyert el, míg 2018-ban a PhoneStar Csendlap kapta.

A díjat a megnyitó után Dr. György László az Innovációs és Technológiai Minisztérium képviseletében, és Ganczer Gábor, a HUNGEXPO vezérigazgatója nyújtotta át Bőczi Ervinnek, a Wolf Bavaria Magyarország – Hang és Tűz Kft. ügyvezetőjének.

“Külön büszkeséggel tölt el bennünket, hogy az elmúlt 21 évben nem volt arra példa, hogy egy cég egymás után kétszer is nyerjen Construma nagydíjat. Ügyfeleink így már egy többszörösen kitüntetett termékcsaláddal csökkenthetik a nemkívánatos zajokat!”

A Construma 2019 nagydíjas termékről, a PhoneStrip rezgéscsillapító és megkerülőhang-gátló csíkról az alábbi prospektusokban olvashatnak bővebben:


TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT KATTINTSON IDE!