AJTÓ | ABLAK | KAPU olvassa el!

Új Ditec Entrematic Soft Reset ipari gyorskapu

Automata Bejáratok Specialistája Kft.
http://www.ditec.hu

Ditec Entrematic Soft Reset

Önjavító gyorskapu rugalmas PVC ponyvával és puha alsó éllel

A Ditec Soft Reset kompakt, önjavító gyorskapu rugalmas ponyvával és puha alsó éllel. A kapu megjelenése letisztult, míg a tökéletes szigetelésnek és egyszerű működési elvnek köszönhetően verhetetlen a piacon.

Minőségi munkavégzési körülmények

Optimalizált folyamatáramlás

A Soft Reset kaput úgy tervezték, hogy a telepítése gyors, működtetése pedig egyszerű legyen. Köszönhetően a gyors nyitási és zárási ciklusnak, valamint az önjavító ponyvának, egy esetleges ütközés után a kapu azonnal helyreállítja magát, így elkerülve az értékes idő kiesését. A Soft Reset tökéletes választás, ha gyors és zökkenőmentes munkafolyamatot szeretnénk biztosítani.

Energiatakarékosság

A nyitási sebesség elérheti az akár 2,3 m/s-ot is, mely a gyors zárási idővel párosulva biztosítja, hogy a kapu csak addig legyen nyitott állapotban, amíg az szükséges. Ez energiatakarékossági szempontból igen kedvező tulajdonság.

Tömítettség

A ponyva oldalán lévő zipzárak egy szűk megvezető sínben futnak, melyek így tökéletes szigetelést biztosítanak, emellett megakadályozzák a por és egyéb szennyeződések bejutását is. Az ajtó szigetelési kapacitásának növelésére választható tömítések állnak rendelkezésre.

Halk működés

A csendes működést a speciálisan kialakított oldalsó megvezető sínek biztosítják, melyben a szorosan elhelyezett zipzárak és speciális alátétek elnyelik az esetleges vibrálást.


TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT KATTINTSON IDE!