BERENDEZÉS olvassa el!

LUCTRA FLEX LED vezeték nélküli mobil lámpák a Vivax Irodabútor kínálatában

Vivax Irodabútor
http://vivax.hu/

LUCTRA FLEX LED

A LUCTRA® FLEX LED mobil lámpa vezeték nélkül nyújt biológiailag hatékony fényt az irodában, otthon, vagy bárhol, ahova magunkkal visszük. Beépített akkumulátorának köszönhetően a négy nagy teljesítményű LED négy órán keresztül világít.

Az állítható gumi borítás stabilan és biztonságosan tartja a lámpát minden pozícióban. A LUCTRA FLEX LED mobil lámpa magas minőségű fényt szállít bárhova, így biztosítja számunkra a teljes szabadságot.

Az alábbi képre kattintva a Luctra Flex katalógusa automatikusan megnyílik:

LUCTRA FLEX LED

Ha valakinek nincs hely az íróasztalán egy lámpa számára, akkor sem kell mellőznie a LUCTRA lámpák előnyeit. A LINEAR FLOOR állólámpa minden munkafelületet megvilágít 1,9 méteres magasságból ugyanolyan tökéletes fénnyel, mint más LUCTRA modellek. Köszönhetően a csúcstechnológiájú LED-eknek és a VITACORE®-nak, a biológiailag hatékony fény egyszerű működéssel elérhető.

Az alábbi képre kattintva a Luctra Floor katalógusa automatikusan megnyílik:

LUCTRA FLEX LED

Nem csak a fény, de a szépség is pozitív hatást gyakorol az emberre. Hogy mit ítélünk szépnek, pont olyan egyedi minden egyén esetében, mint az egyes személyek napi ritmusa. A lámpa szakértelemmel megalkotott teste pont olyan megbízható, mint a benne rejlő csúcstechnológia és a fény jótékony hatása.

Az alábbi képre kattintva a Luctra Table katalógusa automatikusan megnyílik:

LUCTRA FLEX LED

A VITAWORK® -el a LUCTRA egy új megoldást hozott létre a nyílt irodai koncepciók megvilágítására. Közvetlen és indirekt fénnyel a padló, a munkaterület és a környező tér megvilágítására szolgál. A VITAWORK-el extrém világítási igény is kielégíthető, továbbá igazodik a különböző belsőépítészeti megoldásokhoz.

Az alábbi képre kattintva a Luctra Vitawork katalógusa automatikusan megnyílik:

LUCTRA FLEX LED


TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT KATTINTSON IDE!