olvassa el! TETŐ

Wienerberger Tondach Tetőfedő Rangadó Pályázat 2019

Wienerberger Téglaipari Zrt.
www.wienerberger.hu

Wienerberger Tondach Tetőfedő Rangadó Pályázat 2019

A Wienerberger Zrt. a Tondach Zrt. jogutódjaként 2019-ben folytatja a korábban a Tondach Zrt. által kiírt Tetőfedő Rangadó pályázatot „Wienerberger Tondach Tetőfedő Rangadó pályázat” elnevezéssel tetőfedők számára.

A pályázat időtartama: 2019. június 1. – október 31.

A pályázatra 2016. január 1. és 2019. október 31. között elkészült, a pályázó által „Tondach” tetőcserepekkel fedett és „Tondach” kiegészítőkkel, tuning elemekkel készített, új építésű vagy felújított épületekkel lehet nevezni. A pályázat tárgya kizárólag olyan épület lehet, amely az előző években a „Tondach Tetőfedő pályázatán” nem szerepelt.

A nyertesekre a szakmai elismerés mellett vonzó pénzjutalmak is várnak. Az összdíjazás 1,2 millió forint, amelyet több helyezett között oszt majd szét a szakmai zsűri. A pályázaton való részvétel minden tetőfedő számára ingyenes.

A pályázat díjkiosztó ünnepségére a hagyományoknak megfelelően nívós helyszínen, várhatóan 2019. december 5-én a siófoki Azúr Hotelben kerül majd sor. (A Wienerberger a dátum és időpont változtatásának lehetőségén fenntartja)

Pályázzon Ön is, legyen Ön a pályázat kategórianyertese és találkozzunk a díjátadón!

Pályázati kategóriák és díjazás

Kategóriák:
a. Húzott cserép kategória;
b. Sajtolt cserép kategória.

Minden kategóriában az első öt helyezettet díjazzák.

Pályázati díjak – mindkét kategóriában:
1. helyezett – bruttó 300 000 Ft pénzjutalom;
2. helyezett – bruttó 200 000 Ft pénzjutalom;
3. helyezett – bruttó 100 000 Ft pénzjutalom,
4-5. helyezett – oklevél.

3. Különdíjak:
A Wienerberger Zrt. különdíjak kiosztását tervezi az épületek típusa szerint:
– Társasház;
– Családi ház;
– Műemléki felújítás kategóriákban.

A Wienerberger Zrt. a különdíjak megítéléséről és a díjazásról a későbbiekben saját belátása szerint önállóan dönt, e körben fenntartja annak lehetőségét is, hogy nem ítél meg különdíjat.

A pályázat beadása

A pályázatokat a http://tetofedo.tondach.hu oldalon, a „Tondach Tetőfedő Rangadó pályázat” menüpontjában tudják feltölteni.

Külön felhívjuk figyelmüket arra, hogy pályázni e-mailben nem lehet, a pályázati anyag kizárólag a fentiek szerinti feltöltésessel nyújtható be! 2019-ben a pályázati anyaghoz bármekkora nagyságú kép feltölthető, az online rendszer automatikusan elvégzi a képek lekicsinyítését.

Minta- és segéddokumentáció

A Pályázati feltételek pdf formátumban, valamint a beadást segítő mintapályázat az alábbi linkekről tölthetők le:


TOVÁBBI INFORMÁCIÓKÉRT KATTINTSON IDE!