FELÚJÍTÁS, ÁLLAGVÉDELEM HŐSZIGETELÉS olvassa el!

Faházak környezetbarát szigetelése Knauf Insulation Ecose szigetelőanyagokkal

Knauf Insulation Kft.
http://www.knaufinsulation.hu

Valószínûleg a fa volt az első alapanyagok egyike, amiből az őseink lakhelyüket építették. A napjainkban felfokozódott lakásépítési kedv, illetve az építőipari kapacitáshiány eredményeként a mai lakásépítők is egyre nagyobb számban érdeklődnek a gyors és gazdaságos könnyűszerkezetes építési mód iránt.

A Németh-Fa Kft. Lentiben a legmodernebb CNC technológiával állít elő minőségi faipari termékeket, legyen szó fa nyílászáróról, svédpadlóról, tetőszerkezetről vagy akár faházról.  A megnövekedett igények kielégítésében a Németh-Fa Kft. is részt kívánt vállalni, ezért a cégnél a faházgyártás terén nagyobb hangsúlyt kapott a gyártó üzemben panelba szerelt, favázas „készházak” gyártása. Egyedi esetekben a favázak helyszíni szerelését is vállalják.

A cég által kialakított rendszerben készült épületszerkezetekkel kiváló hőtechnikai tulajdonságokat lehet elérni a lakóépületeknél. Homlokzati falszerkezeteknél a külső és belső kéreg közé akár 30 cm vastag hőszigetelés is kerülhet. A külső hőszigetelő farostlemez kéreggel együtt összesen 34-36 cm hőszigeteléssel 0,15 W/m2K súlyozott hőátbocsátási tényezőjű falszerkezetet lehet kialakítani.

Hasonló felépítéssel készülhet a zárófödém, vagy tetőtér-beépítés esetén a tetőszerkezet is. A panelek hőszigeteléséhez elsősorban a Knauf Insulation ECOSE® technológiával gyártott ásványgyapot termékeket használják, jellemzően az Unifit 035 illetve MPN Plus 037 szigetelőanyagokat.

Ezzel a technológiával és anyagokkal gyorsan és gazdaságosan lehet építkezni és nem jelent problémát a hamarosan életbe lépő előírások szerinti „közel nulla energia igényű” épületek építése sem.

A fa természetes anyag, az építőanyagok közül az egyedüli megújuló alapanyag, az újrafelhasználási és a környezetvédelmi tulajdonságai is előnyösek. Előállításának és megmunkálásának kicsi az energiaszükséglete.

Mindezen tulajdonságok igazak a környezettudatos, formaldehid-mentes természetes bio-alapú kötőanyag alkalmazásával – ECOSE® technológiával – készülő Knauf Insulation ásványgyapot szigetelőanyagokra is. Így ezen termékek alkalmazása kézenfekvő választás a favázas készházak gyártásánál.


TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT KATTINTSON IDE!