HŐSZIGETELÉS olvassa el!

Új épületgépészei szigetelések a Knauf Insulation-től

Knauf Insulation Kft.
http://www.knaufinsulation.hu

A Knauf Insulation két kifejezetten gépészeti felhasználásra szánt újdonságot mutatott be: a legfejlettebb gyártástechnológiával, Ecose kötőanyaggal előállított POWER-TEK WM 620 GGN speciális drótfonatos paplant és kandalló és kémény szigetelésére alkalmazható CHIMENEA S DP10 ALU kőzetgyapot lemezt.

POWER-TEK WM 620 GGN

A Power-Tek WM 620 GGN műgyanta kötésű, teljes keresztmetszetében hidrofobizált, gombaölő adalékszer hozzáadásával készülő ásványgyapot hőszigetelő paplan, egyik oldalán horganyzott huzallal tűzött hatszögletű horganyzott hálóval. A könnyebb hordozás érdekében műanyag pánttal látják el.

Alkalmazási terület

Hőszigetelésre, tűz- és hangszigetelésre ajánlott a meghatározott feltételeken belül. Konténerek, vegyipari üzemek, tűzvédelmi rendszerek, erőművi nagy kazánok, kazán- és tartályrendszerek, hulladékégető rendszerek, csőrendszerek, hajók, szárító berendezések hőszigetelésére.

ECOSE® Technology

  • Formaldehidmentes technológia
  • Beltéri levegőminőség tanúsítvány
  • Környezetbarát
  • Légáteresztő, nem éghető
  • A Knauf Insulation rendelkezik az EN ISO 9001:2008, EN ISO 14 001:2004 és OHSAS 18001:2007 szabványok szerinti minőségtanúsítással. A teljes gyártási folyamatot a Knauf Insulation saját minőségellenőrzési részlege felügyeli, ellenőrizve a károsanyag-kibocsátásra vonatkozó határértékek betartását.

Letölthető adatlap

CHIMENEA S DP10 ALU

Egyik oldalon alukasírozott kőzetgyapot tábla kandallók szigeteléséhez. A nem éghető kőzetgyapot lemez hő-, hang- és tűzvédelmi szigetelésre ajánlott. Kémiailag semleges, nem lép reakcióba környezete anyagaival.

Alkalmazási terület

A Chimenea S DP10 Alu speciálisan kandallók szigeteléséhez kifejlesztett, szagmentes kőzetgyapot, amely akár állandó 650°C hőmérsékleten is alkalmazható. Elérhető egy oldalon alukasír fóliával ellátva, illetve rozsdamentes hálóval és fonással is.

Az EN 13162 szabványnak és az EUCFB tanúsítványnak is megfelel, amely biztosítja, hogy biológiailag oldható legyen és az egészségre nem veszélyes a 97/69/EC irányelvvel összhangban.

Előnyök

  • Kitűnő hőszigetelő képesség
  • Magas tűzállóság
  • Könnyű alakíthatóság

Letölthető adatlap


TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT KATTINTSON IDE!