ÉPÜLETVILLAMOSSÁG | ÉPÜLETAUTOMATIKA | TELEKOMMUNIKÁCIÓ olvassa el!

Runpotec X-Board XB500 kábelcsévélő

Enertech Hungária Kft.
www.enertech.hu

Runpotec X-Board XB500 kábelcsévélőEgyedi megoldás a kábeldobok lecsévélésére. Runpotec XB 500. Lehet máshogy is, de nem érdemes!

A Runpotec X-Board kábelcsévélő rendszereket úgy tervezték, hogy kiszolgálják azon felhasználók igényeit akik napi szinten dolgoznak kábelekkel, legyen szó egyszerű kábelgyűrűről vagy nagy méretű kábeldobról.

A RUNPOTEC számtalan technikai megoldást kínál a kábelkezelés területén.

 Az új Runpotec X-Board XB500 kábelcsévélők alkalmasak a legtöbb vezeték, kábelgyűrű, kábeldob és védőcső fel- és lecsévélésére, ezáltal csökkentve a kábelcsévéléssel vagy ideiglenes megoldások készítésével elpazarolt időt. Legfontosabb feladata megkönnyíteni a villamossági szakemberek munkáját az üzembiztos villamosipari megoldások kialakításában.

Praktikus kialakításának köszönhetően hatékony és gyors munkavégzést tesz lehetővé, könnyen szállítható, de ez nem szab határt a teherbírásának! A 800 kg-os teherbírással szinte bármilyen típusú kábeldobhoz, akár sérült kábeldobokhoz is használható.

Stabil és biztonságos

A 12 db gumírozott láb lehetővé teszi a biztonságos, elmozdulásmentes kábelcsévélést. A gumírozott lábak megóvják a felületet, ahol már kész padlózat van.

Az állítható magasságú fedő biztosítja a kibontott kábelekkel, laza kábeltekercsekkel és csövekkel való fennakadásmentes munkavégzést és megakadályozza a véletlen lecsévélődést is.


TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT KATTINTSON IDE!