FŰTÉS | MELEGVÍZ | KLÍMA | SZELLŐZÉS olvassa el!

Innovatív indirekt forróvíztároló

HAJDU Hajdúsági Ipari Zrt.
www.hajdurt.hu

A HAJDU a magyar emberek otthonának megbízható tagja, és hosszú évtizedeken keresztül szolgálta és szolgálja ma is a családok kényelmét.

A HAJDU azokra a vevőire is gondol, akik számára fontos, hogy a használati melegvíz előállítása alternatív megoldásokkal is biztosítható legyen. Idén nyáron egy már közismert HAJDU termék, a HAJDU IDE…F indirekt forróvíztároló megjelenése és tudása újult meg.

HAJDU IDE…F ErPSokak számára fontos, hogy a használati melegvíz előállítása ne függjön a villamos szolgáltató éjszakai áramától, de ne jelentsen többletköltséget a normál tarifás villamosárammal történő melegvíz szolgáltatás sem. Erre kínálnak megfelelő megoldást az indirekt fűtésű forróvíztárolók, amelyek közvetlenül köthetők a már meglévő vagy új hőtermelő rendszerekre, de beépítésük nem igényel indokolatlanul nagy helyet és átalakítást, akár lakótérben is telepíthetők.

Sok-sok éve megtalálhatók a HAJDU termékei között az IND/IDE típusú indirekt fali forróvíztárolók, így ideje volt, hogy ez a terméksor is új külső és belső tartalommal jelenjen meg a magyar piacon. A HAJDU IDE…F ErP termékek megfelelnek a legszigorúbb európai energiahatékonysági elvárásoknak, C energiaosztályos, 32 mm vastag, zárt cellás PUR hab szigeteléssel rendelkeznek. A termék új formatervezésű alsó műanyag burkolattal rendelkezik, amelyen a kivezetett kazánszabályzó forgatógombbal lehet beállítani a csőkígyó által átadott hővel szolgáltatott használati melegvizet. A tároló alsó részén a formatervezésnek köszönhetően rejtve marad a tartály hideg-melegvizes bekötése és a cirkulációs csonk.

Alternatív fűtési megoldásként kerámia szárazfűtés is helyet kapott a tárolóban, amellyel villamosárammal történő fűtés esetén minimális a tartály belsejében a vízkőképződés. Ennek élettartama többszöröse a hagyományos csőfűtőtestének, mivel a fűtőtest közvetlenül nem érintkezik a vízzel, így lényegesen kisebb felületi terhelésnek van kitéve. Ezeknek a pozitív tulajdonságoknak köszönhetően jelentősen meghosszabbodik a készülék élettartama, valamint a szervizelési igény is jelentősen csökken a kevesebb vízkőképződés miatt. A bojlerben tizedannyi vízkő válik ki, mint a hagyományos csőfűtőtestes kialakításúban. Ezek a fűtőtestek kifejezetten keményvizes területeken is nyugodtan alkalmazhatóak. A tartály belső felülete nikkelmentes, titán tartalmú tűzzománc bevonattal rendelkezik, amely a legerősebb és leghigiénikusabb üvegzománc felület. A korrózióvédelmet a beépített aktív magnézium anód biztosítja. A másodlagos villamos kerámia fűtő számára 65°C-os fixen beállított termosztát került beépítésre.

A HAJDU által gyártott tároló 2 év teljes körű és 7 év tartálygaranciával, valamint országos alkatrészellátással rendelkezik.


TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT KATTINTSON IDE!