FŰTÉS | MELEGVÍZ | KLÍMA | SZELLŐZÉS olvassa el!

12 érv az elektromos fűtés mellett

Solar Konstrukt Kft.
http://www.solarkonstrukt.hu

12 érv az elektromos fűtés mellett
Kép forrása: Beca BHT-002 termosztát, Solar Konstrukt Kft.

Egyre többen teszik le voksukat az elektromos fűtés mellett, legyen szó akár új ház építéséről, akár régi ház felújításáról. Miért érdemes a hagyományos fűtési rendszer helyett inkább a modern, hatékony elektromos fűtést választani?

 1. Elektromos árammal üzemel, ezért működés közben nincs károsanyag-kibocsátás, nincs szén-monoxid veszély, valamint nincs szükség költséges kémény kiépítésére és gépészeti berendezésekre.
 2. A gázszolgáltatást többé nem kell igénybe venni, így eggyel kevesebb szolgáltatóval kell szerződést kötni.
 3. Az elektromos fűtés készülékei nem tartalmaznak mozgó, kopó alkatrészeket, ezért minimális a műszaki meghibásodás esélye. Nem igényelnek karbantartást és évenkénti felülvizsgálatot.
 4. A helyiségek funkciójához és egyedi igényeknek megfelelően állíthatja be a kívánt hőfokot. Ennek a funkciónak köszönhető, hogy a fűtés energiahatékony, de maximálisan biztosítja a felhasználó komfortérzetét.
 5. A fűtés működés közben észrevehetetlen, nem ad ki hangot, nem kormol és nem füstöl.
 6. Kényelmes megoldás, mert a termosztát segítségével egyszer beállítja a kívánt hőfokot az adott napszakokra, a rendszer pedig automatikusan teszi a dolgát.
 7. Egy Wi-fi-s termosztát segítségével bárhonnan irányíthatja fűtését, és biztosan meleg fogja várni otthon.
 8. Az elektromos fűtések egyik nagy előnye, hogy gyorsan és egyszerűen lehet telepíteni vagy kivitelezni, legyen szó teljes családi házról vagy csak kiegészítő fűtésről.
 9. A telepítést követően nem kell rá költeni, nem lesznek fenntartási költségek. A hagyományos fűtéssel szemben az elektromos fűtésnél a legkedvezőbb a bekerülési költség.
 10.  A fűtési rendszerek méretezése később a későbbiekben egyszerűen bővíthető, akár helyiségenként is megvalósítható a kiépítés.
 11. A lakásban nem foglal plusz helyet a felesleges cső vagy radiátor, ezért könnyen illeszkedik bármilyen stílusú otthonba.
 12. Elektromos fűtést napelemes rendszerrel kombinálva megszabadulhat a rezsiköltségektől.

Milyen elektromos fűtési megoldásokat kínál a Solar Konstrukt Kft?

Infrapanel

Teljes értékű vagy kiegészítő fűtésként is alkalmazható infrafűtés. Egyedi hőérzetet biztosít. Beüzemelése egyszerű, falra és mennyezetre is szerelhető.

Kép forrása: Infrapanelek, Solar Konstrukt Kft. Napelem és Elektromos fűtés bemutatóterem

12 érv az elektromos fűtés mellett

Fűtőfilm

Teljes értékű fűtés, a teljes padlófelületet felfűti, a meleg egyenletesen oszlik el, ez kellemes hőérzetet biztosít, és mégis költséghatékony. Padlófűtés beton vagy padlóburkolat alá.

Kép forrása: Fűtőfilmek, Solar Konstrukt Kft. Napelem és Elektromos fűtés bemutatóterem

12 érv az elektromos fűtés mellett

Fűtőszőnyeg

Közvetlenül a hidegburkolat alá telepíthető fűtési megoldás, közvetlenül melegíti fel a burkolatot.

Solar Konstrukt Kft. saját szerkesztés

12 érv az elektromos fűtés mellett

Norvég fűtőpanel

Skandináv minőség és elegancia egy modern fűtőkészülékben. Lakásokba, házakba, nyaralókba és üzlethelyiségekbe egyaránt önálló vagy kiegészítő fűtésként is megállja a helyét. Telepítése gyors és egyszerű, 4 csavarral kell a falra felszerelni és konnektorba bedugni.

Kép forrása: Norvég Fűtőpanelek, Solar Konstrukt Kft. Napelem és Elektromos fűtés bemutatóterem

Infrasugárzók

Hatékony megoldás raktárak, csarnokok, üzemek és kültéri helyiségek fűtésére.

Kép forrása: Solar Konstrukt Kft.

A Solar Konstrukt Kft. szakemberei a cég Napelem és Elektromos Fűtés Szaküzletében hasznos szakmai tanácsokat adnak, hogy mindenki megtalálja a számára ideális megoldást. Az elektromos fűtőkészülékek a cég webáruházából is megvásárolhatók, cseregaranciával esetleges meghibásodás esetére. A Solar Konstrukt Kft. vállalja a teljes fűtési rendszer komplett kivitelezését is.


TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT KATTINTSON IDE!