olvassa el!

A Climalife bemutatja: új Frionett® termékek!

Climalife Kft.
www.climalife.dehon.com

A Climalife bemutatja: új Frionett® termékek!

Nagyon várt, intenzív szennyeződés-eltávolítás!

Hűtés és fűtés mindenkinek!

A klíma-, hűtés- és fűtéstechnikai ipar folyamatosan olyan technológiákat fejleszt, amelyek a mindennapi életünket támogatják. Berendezéseket, amelyek kényelmünket biztosítják, a friss ételek és italok hosszabb tárolását teszik lehetővé, gyógyszerek minőségének megőrzését garantálják, vagy adatközpontok hűtését látják el.

Csökkentse az energiafogyasztást!

Az ezekben a technológiákban felhasznált energia mennyiségének csökkentése kulcsfontosságú tényező a széles körben elterjedt klíma-, hűtés- és fűtéstechnikai iparban.

Idén nyáron számos európai országban rekord hőmérsékleteket tapasztaltunk, a légkondicionáló és hűtőrendszereknek sokkal többet kellett működniük, mint a korábbi években.

A beltéri és kültéri szennyező anyagok beszennyezhetik az alkatrészeket, ami lerontja a hőátadást, így a rendszereknek hosszabb ideig kell működniük, növelve az elektromos energiafogyasztást. Az elvárt teljesítmény érdekében elengedhetetlen az optimális hőcsere visszaállítása a rendszerek alkatrészeinek megtisztításával.

Rendszeresen tisztított berendezések = alacsonyabb energiafogyasztás.

Időt takarít meg

Annak érdekében, hogy a szakemberek kevesebb időt töltsenek a tisztítással, és a rendelkezésükre álló időt hatékonyabban használhassák fel, a Climalife a Frionett® termékcsaládot kiegészítő új termékeket fejlesztett ki, amelyeket a különböző alkotóelemekhez igazított.

A Frionett® ereje

A Frionett® kiterjesztett tisztítási megoldásokat kínál minden típusú légkondicionáló, hűtési és fűtési rendszer tisztítására és fertőtlenítésére, segítve a szakembereket a napi munkában, és teljesítve elvárásaikat a könnyű használat, a biztonság és az időmegtakarítás érdekében.

Hatékonyabb működésük érdekében MOST végezze el a klíma- hűtő- és fűtőberendezések hőcserélőinek, elpárologtatóinak és kondenzátorainak tisztítását!

CSELEKEDJEN MOST!


TOVÁBBI INFORMÁCIÓKÉRT KATTINTSON IDE!