cégek

Avers Fiber Kft.

Avers Fiber Kft.
https://avers.hu/

Avers Fiber Kft.

  • H-2541 Lábatlan, Rákóczi u. 286
  • Telefon: +36 30 211 3807
  • Email: info@aversfiber.com
  • Web: http://www.avers.hu

Az Avers Fiber Kft. 1994-ben kezdte meg tevékenységét Avers Kft néven, kimondottan az innovatív építési technológiák területén. Mára a száltechnológia külön üzletággá nőtte ki magát, mely részleget az Avers Fiber Kft öleli fel. Fontos szerepe van a technológia népszerűsítésében és terjesztésében.

1998-ban kezdte meg a saját fejlesztésű, majd a későbbiekben iparjogvédelmi oltalommal védett szálai gyártását. A  száltechnológia két fókuszpontja a beton- és az aszfaltmegerősítés.

Fontos megemlíteni tevékenységei között a szálerősítésű beton épületelemek statikai és építészeti tervezését is. A tervezés fázisában segíti partnereit a műszaki és gazdasági optimum elérésében. Az építési helyszínen szaktanácsadást biztosít. Évente több  szakmai továbbképzést tart cégvezetőknek, tervezőknek, műszaki döntéshozóknak.

A szakmai konzultáció másik fontos helyszíne az egyesületi munka, az Avers Fiber Kft. tagja az Esztrich és Ipari Padló Egyesületnek és a Magyar Betonelemelőregyártók Szövetségének (MABESZ).


TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT KATTINTSON IDE!