ÉPÜLETVILLAMOSSÁG | ÉPÜLETAUTOMATIKA | TELEKOMMUNIKÁCIÓ olvassa el!

Stellar, az új generációs, nagy fényerejű CREE LED csarnokvilágító

LED Fényforrás Kft.
www.ledfeny.hu

Stellar az Új generációs nagy fényerejű CREE LED csarnokvilágító

A CREE mérnökei megszállottjai annak, hogy túllépjenek az eddig megszokott kereteken. A Stellar sorozat bevezetésével rendkívüli energiamegtakarítást és kivételes fényhasznosítást biztosítanak anélkül, hogy feláldoznánk a legfontosabb szempontokat: a jó minőségű fényt és a közel karbantartásmentes működést.

Mondjon IGENT a folyamatos megtakarításra!

A Stellar gyors és egyszerű megoldást kínál ipari, kereskedelmi, tornatermi, raktározási vagy akár a gyártóüzemi területeken.

Maximális megtakarítás és maximális rugalmasság a teljes élettartam alatt

A Stellar csarnokvilágító számos fényáram- és teljesítményverzióban érhető el 80–as színvisszaadási index mellett, speciálisan tervezett lencsékkel, amelyek a felhasználási célnak megfelelő kényelmes és irányított világítást biztosítanak.

A Stellar-t kompakt, könnyű, lapos kivitelben tervezték. Kialakítása lehetővé teszi, hogy bármilyen mennyezeten rögzíthető legyen (horog, kampó, konzol, lánc és biztonsági kötél).

Testreszabott technika és további lehetőségek

4 fajta teljesítmény, 3 féle színhőmérséklet, 3 különböző sugárzási szög, szenzorok használata, fényáram-szabályozási lehetőségek állnak rendelkezésre, hogy egy percnyi energia se vesszen kárba.


Stellar az Új generációs nagy fényerejű CREE LED csarnokvilágító