AJTÓ | ABLAK | KAPU

Trocal nyílászáró rendszerek – House Door Group Zrt.

House Door Group Zrt.
http://www.housedoor.hu/

A TROCAL profilgyártót úttörőként tartják nyilván az ablakgyártás iparágában. Több mint 50 évvel ezelőtt fejlesztette ki az első PVC-U profilú műanyag nyílászáróját és kezdte meg annak sorozatgyártását. Ma a TROCAL termékskálája teljeskörű megoldást kínál vásárlóinak, legyen az ablak, bejárati ajtó, toló ajtók vagy ezek változatai. A Trocal ablakrendszerek egyedülálló variálhatóságot biztosítanak 76 mm-es és 88 mm-es profilvastagságban, melyek akár a passzívház követelményeit is teljesíthetik.

88 mm-es profilrendszer termékei


Trocal 88mm Standard

AZ INNOVATÍV ABLAK

A jövő megérkezett – nagy áttetsző felületek, elegáns dizájn, magas hang és hőszigetelési tulajdonság, kimagasló biztonság – A TROCAL 88 ablak rendszer teljesíti mind a jelen, mind a jövő követelményeit. Köszönhetően modularitásának és fejlett technológiájának a PVC-U ablak rendszer 88mm-es beépítési mélységgel nagyszerű költséghatékonyságot kínál.

A magas szerkezeti szilárdságú PVC-U ablakprofil miatt nagy felületű, akár 56mm-es három rétegű üvegezéssel is rendelhető, mely kíváló hang és hőszigetelési értéket biztosít. További figyelemre méltó műszaki paraméterei közé tartozik a betörés védelem és az innovatív szellőztető rendszer, melyek bizonyítják a TROCAL 88 ablak rendszerek kíváló integrált megoldásait.

Már a standard kivitelnél is a TROCAL 88 magas hőszigetelő képességet biztosít a 7 légkamrás kivitelnek köszönhetően. Ez a hőszigetelő képesség megfelel a passzív ház követelményeinek is. Hőszigetelő képessége Uf = 0.95 W/(m²K), mely akár három rétegű 48mm-es üveg vastagsággal elérhető. További betétekkel a hőszigetelő képesség egészen 0.88 W/(m²K)-ig javítható.

Színskálája egyedüláló változatosságot kínál vásárlóinak. 17 választható fa és hagyományos színárnyalat, valamint további 5 szín közül választhatnak a vásárlók a aluminium borítású felületekhez.

TROCAL 88mm AluClip
A Trocal 88 AluClip rendszer egy ultra modern PVC-U ablak profil, mely egy elegáns aluminium borítást kapott. E két megoldás ötvözésének köszönhetően az ablakrendszerek minden jövőbeni igény kielégítenek. A PVC-U profil kíváló hang és hőszigetelést és megbízható használhatóságot, míg az aluminium takaró felület elegáns egyedi megjelenést bíztosít.

TROCAL 88mm AluClip Pro
A speciális tervezésű PVC-U profilnak és az aluminium borításnak köszönhetően a TROCAL 88 AluClip Pro rendszer szemet gyönyörködtető. A három rétegű 56mm-es üvegezésnek köszönhetően az üvegfelületek kíválóan hasznosítják a nap energiát, valamint csökkenthetjük háztartásunk széndioxid kibocsájtását. Az Energy Tech rendszernek köszönhetően a hőszigetelő képesség tövább javítható.


Trocal 88mm bejárati ajtó

A TROCAL 88 mm-es PVC-U bejárati ajtók eleganciát, egyedülálló megjelenést adnak lakásának. Élvezze a megnövelt betörésvédelmet, kényelmi szolgáltatásokat, és a kíváló hőszigetelő képességet a speciális küszöbzárnak köszönhetően.A TROCAL 88 mm-es bejárati ajtó rendszerek PVC-U profiljai hat légkamrával és 88mm-es beépítési mélységgel kerülnek forgalomba. A rendszer minden egyes része kíváló mörnöki munkáról tanúskodik. A kimagasló minőség a garancia a betörésvédelemre, egyedülálló hőszigetelő képességre, szerkezeti és statikai merevségre.

A maximális merevséget biztosító acél váznak köszönhetően akár az alább maximális szárnyméretben is rendelhetőek:

Szimpla bejárati ajtó szárnyméret: 1200mm x 2400mm
Lebegő osztott ablak szárnyméret: 1000mm x 2400mm

Bejárati ajtait személyre szabhatja, egyedi megjelenést adhat nekik, funkcionális szolgáltatásait szabadon, széles körűen konfigurálhatja. Minden bejárati ajtó akár 56 mm-es üvegezéssel is rendelhető.

Főbb jellemzők

 1. Innovatív, 88mm-es beépítési mélység
 2. Úttörőnek számító 6 légkamrás kivitel, mely robosztus statikai szilárdsággal párosul
 3. Időjárási viszontagságoknak ellenálló kialakítás köszöbön hőstop kialakítással
 4. Kimagasló hőszigetelő képesség és betörésvédelem
 5. Aluminium küszöb és erős eső beverés elleni beázásvédelem
 6. Akár 56mm-es üvegezéssel is rendelhető
 7. Szimpla bejárati szárny esetén 1200mm x 2400mm-es kivitel, lebegő osztott ablak szárny esetén 1000mm x 2400mm-es kivitel


76 mm-es profilrendszer termékei


TROCAL 76 mm Dupla Tömítéses Rendszer

A TROCAL 76 mm-es dupla tömítéses rendszerét 5 légkamra, 76 mm-es beépítési mélység, egyenes vonalak és időtálló elegancia jellemzi. A kettős elasztikus tömítés a profil belső és külső oldalán egyaránt megtalálható az ablak szárnya és a keret között.

A TROCAL 76 mm-es rendszere idális választás új és felújított épületeknél egyaránt. A PVC-U ablak rendszer kíváló technikai kivitelezésnek köszönhetően megfelel a legmagasabb statikai követelményeknek is. A nagy áttetsző üvegfelületeken át akadály nélkül áramolhat be a fény lakásunkban. Továbbá a nagy üvegfelüleletek kíválóan hasznosítják a nap energiáját.

A profilrendszert jellemzi az 1,1 W/m²K hő- és 47dB zajszigetelő képesség a három rétegű 48 mm-es üvegezésnek köszönhetően.

TROCAL 76 mm-es kettős szigetelésű AluClip rendszer
A 76mm-es profilra illeszkedő aluminim borítás tökéletesen ötvözi magába az időtlen eleganciát, a színek variálhatóságát valamint a nagyfokú stabilitást.

TROCAL 76 mm-es kettős szigetelésű AluClip Pro rendszer
Aluminium borítás AluClip Pro rendszerrel


Trocal 76 mm Közép Tömítéses Rendszer

A TROCAL mérnökei és technikusai kifejlesztették a TROCAL 76 középtömítéses, modern, újragondolt PVC-U ablak rendszert 76 mm-es beépítési mélységgel. Nem csak a technikai tulajdonsági maximálisak, hanem hő-, és hangszigetelő képességei is meggyőzőek. A keskeny szárnyak, a profil külső keretei még jobban kiemelik a nagy üvegfelületeket. Lakása nem csak napfénnyel lesz teli, hanem melegséget sugároz.

A 76 mm-es Standard változat is teljesíti a Uf=1,0 Wm²K értéket, köszönhetően a hat légkamrának. Hangszigetelő képessége 48 dB, valamint három rétegű, 48 mm-es üveggel is szerelhető.

Tervezze meg PVC-U profilját elképzelései szerint. Választhat a klasszikus fehér PVC vagy a TROCAL DecoStyle laminált szinskálájából és proCoverTec technikával burkolt aluminium felületek közül.


TROCAL 76 Bejárati Ajtók

A tökéletesített technológiának köszönhetően a TROCAL 76 bejárati ajtó rendszerei kíváló hőszigetelést biztosítanak. A szoros záródás, jó hőszigetelő képesség a Thermál Stop küszöb rendszerrel biztosított, mely mindösszes 20 mm magas, és ezáltal akadálymentes közlekedést biztosít a DIN 18025-ös szabványnak megfelelően.

A színskáláról választhatjuk a hagyományos fehér színt, vagy akár a TROCAL DecoStyle laminált színeit. A bejárati ajtókba többfajta üvegfelület is kérhető, a hagyományos világos felületektől a savmart különleges üvegfelületekig.

A lakóházakba épített bejárati ajtók többségében befelé nyílóak, ellenben a kereskedelmi épületeknél illetve kisebb villáknál biztonsági okokból kifelé nyílnak, mellyel egyben menekülő útvonalakat is biztosítanak.

Főbb jellemzői:

 1. 5 légkamrás kivitel 76 mm-es beépítési mélységgel
 2. Tökéletes védelmet biztosít az eső és szél ellen
 3. Magas hőszigetelő képesség köszönhetően a Thermál Stop küszöbnek
 4. Akadálymentes a DIN 18025 szabvány szerint
 5. 1200mm x 2400mm-es profilméret egyszárnyú ajtók esetében
 6. 1000mm x 2400mm-es profilméret kétszárnyú ajtók esetén
 7. Feszes záródás a küszöböknél a kettős tömítésnek köszönhetően
 8. Fehér és TROCAL DecoStyle laminált színválaszték

 


TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT KATTINTSON IDE!