BELTÉR BERENDEZÉS olvassa el!

Új generációs kézszárító technológia

Hungaro Management Kft.
http://hm.hu

Az új generációs kézszárító a hagyományosnál újabb és modernebb technológiával működik.

A levegőt nagy nyomással fújják a kézre a JET fúvókák, mely nem párologtatja, hanem lefújja a kézről a nedvességet. Teszi mindezt 12-15 másodperc alatt, kevesebb áram felhasználásával. Az eredmény: komfortos, olcsó, hatékony, látványosan gyors kézszárítás.

Nagy forgalmú helyeken – bevásárlóközpontokban, mozikban, sportcsarnokokban  – vandálbiztos kivitelt választanak, minél kevesebb mozgatható alkatrész használatával. Ezek a legkeményebb burkolattal készülnek és automata ki-be kapcsolásúak. Vannak olyan változatok is, amelyeken előre beállítják a szárítási időt 25-40 másodperc között, a túlmelegedést megakadályozandó.

Nyomógombos változatot szerelhetünk olyan helyekre, ahol igényesebb vendégkörrel számolhatunk. Irodaházakban, ahol szinte csak a személyzet használja, megfelel a műanyagházas kivitel is. Figyeljünk arra, hogy felszereléskor legalább 60 cm legyen a legközelebbi vízforrástól való távolság. Az IP 24 fokozat a legjobb cseppvédelmet jelenti. A talajtól való magasság 120 cm körüli legyen.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT KATTINTSON IDE!

Kézszárítók - Hungaro Management Kft.