BIZTONSÁG olvassa el!

Bosch AVIOTEC videoalapú tűzérzékelés

Robert Bosch Kft. – Biztonsági és Védelmi Rendszerek Üzletág
www.boschsecurity.com/xe/en/

Bosch AVIOTEC videoalapú tűzérzékelés

A Bosch AVIOTEC kamerái új fejezetet nyitnak a tűzérzékelés történelmében. Füst- és tűzérzékelést, kiemelkedő gyorsaságot, szakértelmet és letisztult külsőt ötvözve született meg az úttörő AVIOTEC IP starlight 8000 kamera, amely képességeinek köszönhetően kiemelkedő szerepet játszik a tűzesetek okozta káresetek enyhítésében.

A hagyományos rendszereket korlátozó tényezők, mint a por vagy éppen a páratartalom többé már nem jelentenek akadályt, ugyanis kamerák egyedülálló Bosch algoritmusok segítségével képesek optikai elven érzékelni és jelezni mind a füst, mind a már kialakult tűz esetét. Ezzel az innovatív megoldással a nagy belmagasság okozta megkésett riasztások is kiküszöbölhetővé válnak, ezzel is hozzájárulva egy biztonságosabb világ megteremtéséhez.

A Bosch AVIOTEC videoalapú tűzérzékelés tökéletes választás, ha megbízható, hatékony és mindemellett stílusos tűzérzékelő rendszerre van szükség. Algoritmusaik segítségével a kamerák hihetetlenül rövid idő alatt érzékelik a füstöt és a tüzet is egyaránt, még kedvezőtlen fényviszonyok mellett is. A videoközvetítés segítségével gyorsan ellenőrizhetővé válik a riasztás, felgyorsul a mentési lánc és a mentőcsapatok is rálátást nyernek a helyszínre, így a Bosch AVIOTEC IP starlight 8000 kamerák egyedülálló lehetőségeket kínálnak többek között ipari létesítmények, telephelyek és raktárépületek számára.

A megoldások teljes mértékben a felhasználói igényekre szabhatók – az érzékenység, az ellenőrzésre rendelkezésre álló idő és az érzékelési mérethatár is tetszőlegesen módosítható. Az önálló egységként működő AVIOTEC IP starlight kamerák füst- és tűzérzékelő funkcióik külön ki- és bekapcsolhatók, egymástól teljesen függetlenül. Továbbá az intelligens videoanalitikus rendszer összes funkcióját tartalmazza, amely lehetővé teszi a mozgó tárgyak egyidejű elemzését és értékelését is.


TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT KATTINTSON IDE!