FŰTÉS | MELEGVÍZ | KLÍMA | SZELLŐZÉS olvassa el!

HAJDU – Ahol a tradíció és a jövő találkozik

HAJDU Hajdúsági Ipari Zrt.
www.hajdurt.hu

A magyar háziasszonyok munkáját már évtizedekkel ezelőtt is nagyban segítették a HAJDU háztartási gépek. A termékválaszték bővítésének köszönhetően a ’70-es évektől kezdődően a társaság korszerű épületgépészeti megoldásokat is kínál a melegvízellátás és a fűtés terén.

A megbízható HAJDU termékek mai napig az otthonok fontos részei. A vállalat innovatív termékeinek fejlesztése során a műszaki tartalmakon túl a felhasználói igényekre, élményekre is nagy hangsúlyt fektet. A HAJDU SMILEY zártrendszerű, elektromos fali forróvíztároló termékcsalád például a HAJDU által egyedileg kifejlesztett rétegfűtésű technológiával igazodik az eltérő felhasználói szokásokhoz. A prémium terméksor kiváló működésére garancia a nemrégiben elnyert Érték és Minőség Nagydíj is.

A minőséget képviselő HAJDU termékei belföldön és a külföldi piacokon is igen népszerűek. A HAJDU Hajdúsági Ipari Zrt. mintegy 30 országba exportálja termékeit. A megújuló energiák hasznosításához kapcsolódó termékek szegmense évről évre egyre népszerűbb a lakosság körében.

A HAJDU megteremtette a lehetőségét annak – ami a vásárlók számára is egyre fontosabb szempont –, hogy egy ingatlan melegvíz-előállítási és fűtési rendszerének készülékei elérhetőek legyenek egy cég választékából. Emellett a vállalat országosan teljes körű alkatrész- és szervizellátást is biztosít termékei karbantartására és javítására.

A magyar magántulajdonban lévő cégcsoport a mai napig a térség egyik legmeghatározóbb gazdasági egysége, stabil munkahelyet nyújtva közel 800 kollégának. Vállalati kultúrájának alapvető részét képezi a pozitív és fejlődő munkahelyi légkör, a közösségépítés és a munka-magánélet egyensúly megtartása. A cég törekvése, hogy munkatársai részére kellemes és inspiráló munkahelyi légkört teremtsen.

A HAJDU célja, hogy biztosítsa az energiahatékony, megújuló energiát felhasználni képes, innovatív fűtést és melegvízellátást családok, közintézmények és vállalkozások számára. A termékek fejlesztése és gyártása során kiemelt jelentőségű cél a környezet megóvása és a környezeti terhelés minimalizálása.


TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT KATTINTSON IDE!