BELTÉR BERENDEZÉS olvassa el!

Miért érdemes kézbedugós AIRBLADE kézszárítót vásárolni?

Hungaro Management Kft.
http://hm.hu

Legyen szó étteremről, irodahelyiségről vagy más közöségi térről, a mosdókból manapság nem hiányozhatnak a kézbedugós kézszárítók, alkalmazásukkal ugyanis sokkal könnyebb megőrizni a vizesblokk higiéniáját.

Kézszárítók - Hungaro Management Kft.A törölközők ezeken a helyeken nem nyújtanak ideális megoldást a kézszárításhoz, hiszen bennük megtelepednek a szennyeződések, baktériumok, ráadásul pár kéztörlés után már senki sem használná szívesen a nedves, foltos anyagokat.

A kézbedugós kézszárítók mellett szól környezetbarát működésük:  nem termelnek hulladékot. Ugyan manapság a papírtörlőket már újrahasznosított anyagokból készítik, azonban újbóli alkalmazásukra nincs lehetőség, ezért, ha van rá mód, kerülni kell a használatukat.  Így nem kell foglalkozni a hulladékkezeléssel sem. Maguk a berendezések alacsony energiafogyasztással üzemelnek.

A kézbedugós kézszárítók kezelése, karbantartása is sokkal egyszerűbb. A nap 24 órájában használatra készek, nem kell foglalkozni a papíradagolók megtöltésével vagy az összegyűlt hulladék elszállításával. Ezzel rengeteg energiát lehet megtakarítani, és több időt fordítani a vizesblokk más területeinek tisztántartására.


TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT KATTINTSON IDE!