BELTÉR BERENDEZÉS

Csaptelepek – Arezzo Design Kft.

Arezzo Design Kft.
http://arezzodesign.hu

Hudson csaptelepek
Hudson csaptelepek
A csaptelepek között kivétel a HUDSON csaptelep, hiszen ezt nem a fürdőszobában, hanem a konyhában célszerű elsősorban bevetni. Az Arezzo Design által forgalmazott csaptelepekhez hasonlóan ez is réz öntvényből készült, krómozott felületű, és KEROX kerámiabetéttel felszerelt. 10 éves garancia jár hozzá.


Oldfield csaptelepek
Oldfield csaptelepek
A minimál stílusú termékek kiegészítése ez az új család. A klasszikus, romantikus és néhány részletében kis túlzással steampunk stíluselemeket idéző Oldfield csaptelepek az Arezzo Designtól megszokott magas minőséget képviselik. A Springfield és Wakefield termékekhez hasonlóan KEROX kerámiabetéttel vannak ellátva, ezen felül fogantyúikon is kerámia található. Ennek köszönhetően rendkívül tartósak és megbízhatóak, szintén 10 éves garancia jár hozzájuk.


Springfield csaptelepek
Springfield csaptelepek
A Springfield csaptelepek különlegessége, hogy kézzel polírozottak, ami fényes ragyogást biztosít a felületeknek. A szerkezetek részét képező KEROX kerámiabetét garantálja a legmagasabb minőséget, a tartósságot és a könnyed működtetést. A Springfield család széles választékába a hagyományos és magasított mosdó csaptelepektől kezdve a bidékhez, zuhanyokhoz és kádakhoz használható változatok is megtalálhatók. Igazi kuriózum a ki- és behajtható kifolyóval felszerelt, gyerekbarát kád csaptelep. A termékekre 10 év a garancia.


Wakefield csaptelepek
Wakefield csaptelepek
A Wakefield csaptelepek alaptulajdonságaikat tekintve hasonlóak a Springfield termékekhez, vagyis szintén kézzel polírozottak, ragyogóan fényes felülettel rendelkeznek, KEROX kerámiabetéttel felszereltek, ezáltal pedig minőséget, tartósságot és könnyed működést garantálnak. A termékcsalád különlegességét a Cascade vízesés kifolyó adja, amivel egyedi karaktert kölcsönözhetünk vizes helyiségeinknek. A termékekre 10 év a garancia.


Blackfield csaptelepek
Blackfield csaptelepek


TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT KATTINTSON IDE!