HŐSZIGETELÉS TETŐ

Lapostetők és ipari csarnokok hőszigetelése – Rockwool Hungary Kft.

Rockwool Hungary Kft.
https://www.rockwool.hu

Lapostetők és ipari csarnokok hőszigetelése

A lapostetők kőzetgyapottal történő szigetelésével csökkenthető a hőveszteség, növelhető a tűzbiztonság, valamint az akusztikai komfort.

A lapostetők kőzetgyapottal történő szigetelésével a kőzetgyapot hőszigetelés összes kiváló alaptulajdonságát megkaphatja, mint például a nagyszerű hőszigetelő és hanggátló képesség, tűzállóság – A1-es nem éghetőségi besorolás, páraáteresztő képesség és hidrofóbizáltság, tartósság és fenntarthatóság.

Mivel tudnak többet a lapostetőkre szánt ROCKWOOL kőzetgyapot szigetelések a más felhasználásra szánt termékeknél?

  • Az inhomogén lapostető hőszigetelő lemezek közel 2 cm vastag felső, nagy testsűrűségű kőzetgyapot kérgének köszönhetően a mechanikai rögzítés nem nyomódik be pontszerűen a Monrock Max E, Durock és a Hardrock Max kőzetgyapot hőszigetelő lemezekbe, így „madáritatók” sem keletkeznek. Mindeközben a rugalmas alsó réteg biztosítja a csapadékvíz elleni szigetelés rögzítéséhez szükséges folyamatos húzóerőt.
  • Pontszerű terhelhetőségük kimagaslóan nagy, akár PL(5)800N (Hardrock Max), így a rögzítés mentén a vízszigetelés széle nem hullámosodik fel, könnyedén toldható, hegeszthető
  • Az alsó, kisebb sűrűségű kőzetgyapot réteg rugalmas, így az biztosítja a tető élettartama alatt a dübelek folyamatos feszítő erejét, tehát a dübeltányérok mindig felületen fogják meg a vízszigetelő lemezt.
  • ROCKFALL lejtésképző és lejtéskorrekciós elemekkel biztosítható a tetők tökéletes vízelvezetése, mellyel megóvható a sérülékeny csapadékvíz-szigetelés a csapadék okozta változó hőterheléstől, iszapkéregtől, növényzettől és beázástól, valamint megelőzhető az összefolyók megtapadó portól való eldugulása is.
    A ROCKFALL-al történő lejtésképzés/lejtéskorrekció tervezését a ROCKWOOL ingyen vállalja, ehhez mindössze a tető alaprajzára, metszetekre és a tetőáttörések, illetve az összefolyók helyére van szükség.
  • A falkazettás homlokzatokba szánt Steelrock termékek gyári hosszanti bemetszése segít a hőhidaktól mentes beépítésben, emellett kiváló hangelnyelő és hangszigetelő képessége miatt széles körben alkalmazható. Ráadásul mivel teljes keresztmetszetében víztaszító, a beépítésnél az időjárással sem kell tervezni – átszellőztetett homlokzatokba akár eső idején is beépíthető, nem kell tartani az átnedveséstől.

Termékek


TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT KATTINTSON IDE!