AJTÓ | ABLAK | KAPU olvassa el! TETŐ

Nyugalom és tér a város közepén

VELUX Magyarország Kft.
https://www.velux.hu/szakembereknek

VELUX tetőterasz Hódítanak a tetőteraszok – nem véletlenül. Megszoktuk, hogy választani kell: ha az építkező nyugalmat és zöldterületet szeretne a külvárosba küldjük, ha folyamatosan új impulzusra és programokra vágyik, a belvárost javasoljuk neki, mert ott minden közel van. De a kettő együtt is lehetséges. Nyugalom, zöldterület, nyüzsgéshez közel a belváros közepén egy jól megalkotott kivitelezett igényes tetőtéri lakásban, tetőterasszal.

Számtalan nagyvárosi tető áll kihasználatlanul, ahol a VELUX tetőterasz tökéletes kiegészítője lehet minden otthonnak. A szobákat a természetes nappali fénnyel öltözteti fel, míg a teraszra kilépve eltávolodva, egy éghez közeli perspektívából tekinthetünk a lábunk alatt morajló városra. Csendes, zöld teraszt építhetünk, télen friss levegőt szívhat a lakástulajdonos, mégis közel marad az összes izgalmas programlehetőséghez.

Nem érdemes a nagyvárosi tetőket üresen és kopáron hagyni! Sok szép lakást lehet itt létrehozni.

A VELUX tetőterasz a kinti és a benti világból is a legjobbat nyújtja. A teraszra való kilépést biztosító speciális ablak már a meglévő tetőszerkezetbe is beépíthető, emellett nem okoz beltéri helyveszteséget. A teraszkijárat azt a felületet foglalja el, ahol a tető az alacsony magasság miatt amúgy sem használható. Ha VELUX tetőteraszt alkalmaz, újabb építési munkálatok nélkül alakíthat ki tetőteraszt bármilyen 35-53 fok közötti hajlású tetőben. A terasz alsó ablakeleme válaszható oldalirányban balra nyíló vagy jobbra nyíló változatban is.

VELUX tetőterasz

Bent extra fényözön és padlótól a mennyezetig terjedő kilátás is jár hozzá. A terasz külső borítása igény szerint az épülethomlokzathoz igazítható.

VELUX tetőterasz

Az ablakon a felső kilincs lebillentésével friss, szűrt levegőt engedhetünk a szellőzőnyíláson keresztül az épületbe. A beépített légszűrő javítja a belső klímát, mivel kívül tartja a port és a rovarokat.

A tetőterasz ablakához bármilyen igényhez és stílushoz alkalmazkodó árnyékoló válaszható.

Ha további megoldások érdeklik, keresse fel a VELUX weboldalát a www.velux.hu/szakembereknek címen illetve lépjen kapcsolatba a VELUX szakértőivel!


TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT KATTINTSON IDE!