BIZTONSÁG olvassa el!

Okos megoldások az otthon védelmére

Robert Bosch Kft. – Biztonsági és Védelmi Rendszerek Üzletág
www.boschsecurity.com/xe/en/

A Bosch B és G sorozatú központokat úgy tervezték, hogy könnyen integrálhatók legyenek a beléptető és az IP videorendszerekhez. A teljes körű biztonsághoz csupán egyetlen rendszert kell megismernie, használnia és fenntartania, így a telepítési, karbantartási és az üzemeltetési költségek is csökkenthetők. Éppen az egyszerűségre és átláthatóságra törekedve alkotta meg a Bosch a B és G sorozatú központokat, melyek használatához elegendő csupán egyetlen érintés, így mindenki számára könnyű kezelést biztosítanak.

Bosch B és G sorozatú központokA portfólió számos központot tartalmaz a kis, közepes és nagyobb méretű alkalmazásokhoz, így kiváló megoldás önálló kiskereskedelmi egységek, nagyobb létesítmények és akár otthonok számára is. A B és a G sorozatú központok segítségével a felhasználó akár 32 belépési pontot, 599 zónát és 2000 felhasználót is képes kezelni. Mi több, ezek a központok kompatibilisek a korábbi perifériákkal, így költséghatékony módon frissítheti már meglévő rendszereit.

A hagyományos telefonos felügyelet mellett a B és G sorozatú központok több kommunikációs bővítményt is kínálnak, amelyeket közvetlenül a panellal integrálhat. Ezáltal lehetőség nyílik a mobil kommunikációra GSM & GPRS hálózaton keresztül és az IP alapú kommunikációra egyaránt az interneten keresztül. Élvezze a mindig lekérdezhető megfigyelés nyújtotta nagyobb biztonságot, hívásköltségek nélkül!

A B és G sorozatú központokhoz tervezett Remote Security Control Plus (RSC+) alkalmazás Android és IOS mobilkészülékeken is elérhető. A kényelmes és rugalmas kezelést biztosító app segítségével élesítheti és hatástalaníthatja rendszereit és egyes zónáit egymástól teljesen függetlenül, kinyithatja, vagy épp bezárhatja az ajtókat és bármikor ellenőrizheti a rendszer állapotát, mindemellett az összes csatlakoztatott kimenetet egy kézből irányíthatja, ideértve a világítást vagy épp a garázsajtókat. Az alkalmazás, a felhő és az értesítések ingyenesen elérhetőek.

A Remote Security Control Plus alkalmazás lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy külső szerver nélkül is kapcsolódjon a rendszeréhez. Ez az egyedülálló megoldás csökkenti a havi költségeket és lehetővé teszi az alkalmazás használatát a helyi Wi-Fi hálózaton keresztül is, ha más internetes vagy mobil kapcsolat éppen nem áll rendelkezésre. Az RSCP+ alkalmazás összes felhasználója értesítéseket kaphat egy, vagy akár több paneltől is. Ezek az értesítések teljes mértékben személyre szabhatóak, így tényleg csak azt fogja látni, ami igazán érdekli – kérjen állandó értesítéseket, amíg otthonától távol nyaral, vagy egyszerűen jelezze a rendszer, ha gyermeke hazaér az iskolából és automatikusan hatástalanítsa a riasztórendszert!


TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT KATTINTSON IDE!