HŐSZIGETELÉS olvassa el!

STROPROCK G alulról hűlő födém szigetelése ragasztással

Rockwool Hungary Kft.
https://www.rockwool.hu

STROPROCK G kőzetgyapot lemezek

A ROCKWOOL új terméke, a STROPROCK G kőzetgyapot lemez elsősorban zárt terű alulról hűlő födémek (pl. garázs, illetve pince) hőszigetelésére javasolt. Az egy oldalon speciális felületkezeléssel ellátott hőszigetelő termékek nem zsugorodnak, így pontos kivitelezés mellett a későbbiekben sem kell tartani a vonalmenti hőhidak kialakulásától.

Fúrásmentes, tűzálló, többször is festhető

A felület kellősítése megakadályozza a kőzetszálak kiporzását és esztétikus megjelenést biztosít, illetve igény szerint festhető. A STROPROCK G hőszigetelő lemezek rögzítése fúrásmentes: kizárólag ragasztással történik, további mechanikus rögzítésre (pl. dűbelezésre) nincs szükség.

A STROPROCK G hőszigetelő lemezek kiemelkedő hangelnyelő és tűzvédelmi képességük miatt kiválóan  alkalmasak bevásárlóközpontok, társasházak vagy irodaépületek alatti garázshelyiségek szigetelésére.

A kellősített felület esztétikus megjelenést biztosít, továbbá a felerősítés után oldószermentes diszperziós, illetve szilikát bázisú festékkel szórt kivitelezéssel festhető egy vagy több rétegben – és a későbbiekben akár újrafestéssel felújítható.

STROPROCK G alulról hűlő födém szigetelése ragasztással


TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT KATTINTSON IDE!