BIZTONSÁG

Behatolásjelző rendszer – CIVIL Rendszertechnika és Távfelügyelet Kft.

CIVIL Rendszertechnika és Távfelügyelet Kft.
https://www.civil.hu

Behatolásjelző rendszer

Alapoktól a komplex megoldásig, legyen szó kis boltról vagy fontos adatokat tároló helyiségről. A behatolásjelző rendszerek feladata, hogy a területre, épületbe történő illetéktelen behatolást gyorsan felismerjék, és arról a lehető leggyorsabban jelzést küldjenek.

Kiknek ajánlott? Mindenkinek, akinek fontos otthona, üzlete, telephelye vagy létesítménye, és az ott tartózkodó személyek biztonsága.

Mire nyújt megoldást?

Azonnali reakció – A behatolásjelző rendszer működésbe lépése után a 0-24 órában működő központi felügyelet és a járőrszolgálat a kritikus helyzetben azonnal tud intézkedni, így a hathatós segítség a szakértőktől érkezik.

Pánikgomb – Az esetleges támadásjelzés mobil vagy fix pánikgombbal történik, a rendszer részeként pedig ellenőrizhető egy iroda vagy üzlet nyitási és zárási ideje, távfelügyelettel együtt pedig még tovább növelhető a biztonság.

Kerítésvédelem – a kerítésre, ajtókra és kapukra szerelt érzékelőkkel rendszereink illetéktelen behatolás során azonnali jelzést küldenek a megfelelő helyre.

Béltéri védelem – A CIVIL Rendszertechnika és Távfelügyelet által kiépített rendszerek részeként kizárólag prémium kategóriás riasztórendszereket telepítenek, melyekkel biztosított a betörésvédelem.


TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT KATTINTSON IDE!