BIZTONSÁG

Tűzjelző rendszer – CIVIL Rendszertechnika és Távfelügyelet Kft.

CIVIL Rendszertechnika és Távfelügyelet Kft.
https://www.civil.hu

 Tűzjelző rendszer

Tűz bárhol, bármikor felütheti a fejét, és csupán perceken múlhat, hogy mindenünk a martalékává váljon. Ez ellen nyújtanak védelmet a különböző automatikus tűzjelző és tűzoltó rendszerek, melyek az emberi élet, az ingó és ingatlan vagyon védelmét szolgálják, megelőzve vagy éppen minimalizálva az esetleges károkat és sérüléseket.

A CIVIL Rendszertechnika és Távfelügyelet Kft. az automatikus tűzvédelmi rendszerek telepítésétől kezdve az üzemeltetésen át egészen a karbantartásig minden egyes lépést az Országos Tűzvédelmi Szabályzatnak (OTSZ) megfelelően végez.

Mit kell tudni az automatikus tűzjelző és az automatikus tűzoltó rendszerekről?

Az automatikus tűzjelző berendezések jelzik a keletkezett tüzet, átjelzés kiépítése mellett elküldik a jelet a CIVIL 24 órás diszpécserközpontja felé, akik megteszik az ekkor szükséges lépéseket, és megtörténik a tűzoltóság és az illetékes személy vagy személyek értesítése.

Az automatikus tűzoltó rendszer részben önműködően, részben pedig a tűzjelzővel karöltve el is oltja a keletkezett tüzet. Jogszabály rendelkezik arról, hogy hol szükséges az automatikus tűzoltó és tűzjelző rendszer együttes megléte.

Milyen tűzvédelmi szolgáltatásokat nyújt a CIVIL Rendszertechnika és Távfelügyelet Kft.?

  • Kereskedelmi és ipari létesítmények számára gázzal oltó rendszerek kiépítése
  • Gázzal, habbal és beépítetett vízzel oltó rendszerek kiépítése kereskedelmi, informatikai s ipari létesítmények számára
  • Tűzjelző berendezések és azok felügyeleti rendszereinek teljes körű kiépítése
  • Kézi és mobil tűzoltókészülékek forgalmazása
  • Teljes körű tűz- és munkavédelmi tevékenység